NIŠLIJE PRED SPARTAK Batak: Da završimo ciklus sa sve četiri pobede
Foto: Starsport©

Superliga Srbije

NIŠLIJE PRED SPARTAK Batak: Da završimo ciklus sa sve četiri pobede

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da je zadovoljan atmosferom u ekipi, kao i da se nada da će tim nastaviti pobednički niz.

"Zadovoljan sam atmosferom u ekipi. Igrači dobro rade, pozitivni su i raspoloženi i nadam se da ćemo u nedelju imati isti pristup kao i na prethodnim mečevima, da ćemo na terenu ostaviti i poslednji atom snage i da ćemo ovaj ciklus završiti na perfektan način, sa sva četiri trijumfa", rekao je Batak, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju će na svom terenu dočekati ekipu Spartaka iz Subotice, u meču 16. kola Super lige Srbije.

Radnički je poslednja tri meča odigrao na svom stadionu, i upisao je sve tri pobede, od čega dve u Super ligi protiv Mladosti iz Lučana (2:0) i Radničkog iz Kragujevca (2:1), dok su u šesnaestini finala Kupa Srbije savladali Dinamo iz Vranja (1:0).

Spartak je osmi na tabeli Super lige Srbije sa 21 bodom, dok je Radnički deveti sa bodom manje.

Trener niškog tima dodao je da je Spartak od promene trenera u usponu forme, kao i da vole da igraju napadački fudbal.

"To je ekipa koja voli da se nadigrava sa svima i pred nama je jedan veoma zahtevan duel. Mi smo, sa druge strane, za kratko vreme odigrali tri izuzetno naporne utakmice i u njima ostvarili cilj i upisali tri pobede", rekao je on.

U ovom meču Radnički neće moći da računa na štopera Nikolu Stevanovića, zbog parnih kartona, dok je drugi štoper Ognjen Bjeličić povređen.

"Svi ostali su spremni i mogu da kažem da umora nema i pored zgusnutog rasporeda, što pokazuje da smo fizički došli na nivo koji nam je neophodan za ovu fazu sezone. Maksimalno smo motivisani, znamo da igramo sa jakom ekipom, koju respektujemo, ali naša je velika želja da na predstojeću reprezentativnu pauzu odemo sa 23 boda na našem kontu i pozicioniramo se u gornjem delu tabele", zaključio je Batak.

Meč između Radničkog iz Niša i Spartaka iz Subotice na programu je u nedelju od 19.00.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track