DRAMA U TORINU, ISKLJUČEN NIKOLA MILENKOVIĆ! Dušan Vlahović u centru pažnje
Foto: Profimedia

serija a

DRAMA U TORINU, ISKLJUČEN NIKOLA MILENKOVIĆ! Dušan Vlahović u centru pažnje

Fudbal -

Sudija Simone Soca za samo sedam minuta pokazao dva žuta kartona nervoznom reprezentativcu Srbije, koji je teren morao da napusti u 73. minutu

Reprezentativac Srbije i odbrambeni fudbaler Fiorentine Nikola Milenković je isključen na meču Serije A u Torinu protiv Juventusa u 73. minutu, jer mu je sudija Simone Soca pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton.

Milenković je prethodno bio opomenut samo sedam minuta ranije i videlo se da je prilično nervozan, a bili su ljuti i na klupi Fiorentine jer glavni arbitar nije sankcionisao jedan oštar start nad napadačem gostiju iz Firence Dušanom Vlahovićem.

Inače, pred meč u Torinu: Juventus - Fiorentina, u centru pažnje je bio srpski napadač i najbolji strelac italijanske Setije A prošle godine Dušan Vlahović, koga traži pola Evrope, a čelnici Fiorentine su odlučili da ga puste pre isteka ugovora za obeštećenje od 80 miliona evra. U najavi za utakmici, italijanski "Tutosport" je objavio fotografiju Vlahovića na naslovnoj strani.

Tu sumu je prihvatio da plati engleski velikan Arsenal, pa se čeka samo na pristanak Vlahovića kako bi došlo do realizacije transfera u tabor "tobdžija".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track