RONALDO JE UVEK NA MAKSIMUMU: Nastasić ne očekuje posebno "NAPALJENOG" Kristijana zbog dešavanja u Beogradu!
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

RONALDO JE UVEK NA MAKSIMUMU: Nastasić ne očekuje posebno "NAPALJENOG" Kristijana zbog dešavanja u Beogradu!

Fudbal -

Matija Nastasić fudbalski reprezentativac Srbije optimista je pred odlučujući duel sa Portugalom u okviru kvalifikacija za SP u Kataru.

"Nije jednostavno sada reći koja stvar ili situacija će odlučiti utakmicu u Lisabonu... Iskreno se nadam da ćemo se što bolje pripremiti jer svi znamo da u takvim utakmicama svaki detalj može da odluči, da donese prevagu", rekao je Nastasić.

Da li će Kristijano Ronaldo biti dodatno motivisan zbog poništenog gola u Beogradu.

"Iskreno, ne očekujem ni više ni manje motivisanog Ronalda. On u svaku utakmicu ulazi motivisano, to je svima jasno, tako da neće biti nikakve razlike u narednom meču", rekao je Nastasić.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Matija je posebno istakao da igračima treba da bude čast što su na spisku za ovu odlučujuću utakmicu.

"Naravno da bi svaki igrač voleo da zaigra u nedelju, ali to nije pitanje za nas nego za selektora. Mi svi treba da budemo spremni da damo maksimum ako dobijemo šansu", rekao je Nastasić.

Pre Portugala sledi duel sa Katarom na " Marakani".

"Sigurno da su igrači mislima već usmereni ka utakmici u Portugalu, ali moramo da budemo profesionalni i da odigramo utakmicu u četvrtak na maksimalnom nivou pošto je svaka utakmica važna, a sigurno je da će nam i ta utakmica značiti da se što bolje pripremimo za ono što nas očekuje u Portugalu", zaključio je Nastasić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track