SRBIJA IGRA MEČ DECENIJE, A VI PRAVITE HAOS! Stanojević: Da li Partizan treba da bude na -10? Ne postoji klub na svetu kao ZVEZDA!
Foto: Starsport©

IZBACIO SVE IZ SEBE

SRBIJA IGRA MEČ DECENIJE, A VI PRAVITE HAOS! Stanojević: Da li Partizan treba da bude na -10? Ne postoji klub na svetu kao ZVEZDA!

Fudbal -

Trener Partizana Aleksandar Stanojević besan je zbog prozivki večitog rivala na račun Partizana i suđenja u srpskom prvenstvu.

Stanojević se na početku opširnog izlaganja izvinio što remeti nacionalni tim Srbije pred utakmicu sa Portugalijom jer je svestan koliko je utakmica u Lisabonu bitna za srpski fudbal.

- Dajte pozitivnu atmosferu, ne znam stvarno kome je u interesu da u ovom trenutku ispaljuju "otrovne strelice" pred važan meč Srbije u Portugaliji, da se diže negativna prašina. Valjda je u interesu svih da klubovi igraju dobro u Evropi i da reprezentacija ode na veliko takmičenje direktno. Igraju najvažniji meč u minulih deset godina, a vi pravite spinove izjavama. Kome odgovara taj haos ili možda nisu navikli da posle pet godina budeš u konkurenciji za prvo mesto, na minus šest ili tri boda, ako dobiju tu utakmicu. Pustite nas iz struke da se bavimo svojim poslom, da igramo fudbal, da se priča o onome što zaista jeste ili nije, a ne da se diže veštačka tenzija. Sve ide u dobrom smeru i rekao sam, gubićemo mečeve, jer nije normalno da za pet godina izgubiš pet puta. Ne postoji nijedan klub na svetu sa tim bilansom i vi pričate o regularnosti?! Ponavljam, sve sam pričao i kada smo zaostajali na tabeli i nisam komentarisao da li je njihov golman u finalu Kupa, tokom penala, izašao metar ispred liniuje kod Štulićevog šuta. Niko se nije oglasio, smatrali smo da je suđenje bilo izvanredno i pružili smo ruku pobedniku sportski. Razočaran sam da se sve ovo dešava bez razloga. Ili, pak, postoje neki viši interesi ili razlozi za koje mi ne znamo. Pripremali se to nešto iza kulisa, vidim da se najavljuje haos. Ide se negativno na selekciju Srbije, na naš fudbal, Partizan. Jel treba Partizan da bude na minus deset, pa da svi budemo srećni i zadovoljni?!, upitao se Stanojević u razgovoru za "Telegraf "

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track