DEKI STIGAO U ITALIJU, DELIJE U PANICI: Treba li da strepe navijači Crvene zvezde, SAMPDORIJA je baš uporna!
Foto: @starsport

Marakana na nogama

DEKI STIGAO U ITALIJU, DELIJE U PANICI: Treba li da strepe navijači Crvene zvezde, SAMPDORIJA je baš uporna!

Fudbal -

Stanković došao u Milano da vidi najmilije

Dejan Stanković je napustio Srbiju i otišao je u Italiju. U jeku spekulacija da ga Sampdorija hoće po svaku cenu, prvi trener crveno-belih odlučio je da u vreme reprezentativne pauze skokne do Apenina.

Dejan Stanković
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Ova vest izazvala je zebnju u redovima navijača Crvene zvezde. Međutim, prema saznanjima Kurira Dejan Stanković nije u ponedeljak otišao u Italiju kako bi se video sa predsednikom kluba iz Đenove Masimom Fererom, već svojom porodicom koja živi u Milanu.

Narednih nekoliko dana Dejan Stanković provešće sa suprugom Anom i sinovima Aleksandrom, Stefanom i Filipom, koji će takođe doći u Milano iz Holandije. Posle toga sledi povratak u Beograd, treninzi i spremanje za nastavak trke u Superligi i meč protiv Ludogoreca u Ligi Evrope.

Masimo Ferero
foto: Profimedia

Nije tajna da je Masimo Ferero uporan da vidi Dejana Stankovića na klupi Sampdorije. Njegova potera za Zvezdinim strategom traje od prošle zime, kada su imali zajednički sastanak u Milanu. I tada, kao i pre nekoliko dana ranije odgovor Stankovića bio je negativan, pa će Ferara morati da se strpi kako bi Srbina video na klupi svog tima. Naime, Dejan Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2023. godine.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track