MUTINJO NAOŠTREN PRED UTAKMICU SA ORLOVIMA: Želimo dobar rezultat, pobedu protiv Srbije!
Foto: Profimedia

SPEKTAKL

MUTINJO NAOŠTREN PRED UTAKMICU SA ORLOVIMA: Želimo dobar rezultat, pobedu protiv Srbije!

Fudbal -

Portugalski fudbaler Žoao Mutinjo zadovoljan je pozicijom u kojoj je njegov tim pred poslednje kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a nada se pobedi nad Srbijom u Lisabonu

Portugalci nakon remija sa Irskom (0:0) zauzimaju prvo mesto tabele grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Imaju isti broj bodova kao Srbija, međutim, gol razlika je na njihovoj strani, pred međusobni okršaj u Lisabonu.

- Stvarali smo šanse u Dablinu, ali nažalost nismo uspeli da postignemo gol. Nikada ne igramo da bismo remizirali, uvek želimo pobedu. Nažalost, nismo uspeli u ovom meču, iako smo dali svoj maksimum. Ipak, znamo da od nas zavisi hoćemo li se plasirati na Svetsko prvenstvo, sve je u našim rukama. Sada nas čeka duel sa Srbijom. Želimo da ostvarimo dobar rezultat, da pobedimo!

Žoao Mutinjo
foto: Profimedia

Na pitanje da li je istorijska utakmica sa Srbijom predstavljala teret portugalskom timu tokom duela sa Republikom Irskom, 35-godišnjak je odgovorio:

- Ne verujem, jer znamo da je svaki meč važan. Svesni smo bili da će se odlučivati u poslednjem kolu, ali nismo mislili o tome unapred. Sada smo potpuno fokusirani na Srbiju, poručio je Mutinjo.

Kurir sport / Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track