00:30

IDEMO U KATAR: Orlovi slave u svlačionici!

ON JE OD POČETKA VEROVAO

NAJLUĐI PIKSIJEV GOVOR! Selektor prekinuo slavlje fudbalera sa pitanjem: LJUDI, DA LI STE VI NORMALNI? VIDEO

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije napravila je čudo u Lisabonu, savladala Portugal rezultatom 2:1 i izborila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Slavlje fudbalera, na kratko je u svlačionici prekinuo selektor Dragan Stojković, koji je održao jedan od karakterističnih govora.

- Samo malo, da vas pitam ovako pošteno. Da li ste vi normalni? Šta radite ovo? Ma idi - poručio je Piksi, te krenuo da se pozdravi sa generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem i zamenikom predsednika FSS Nenadom Bjekovićem koji je potom završio u gužvi sa fudbalerima.

Podsetimo se šta je selektor izjavio posle meča:

- Govorili smo od početka da je ovaj meč finale, tako je i bilo. Znali smo da je jedino taj rezultat onaj koji nas vodi na željeno mesto. Imali smo mentalnu snagu, taktičku zrelost, discipinu, poštovanje svih principa koje sam tražio, sve to donelo je to da Srbija treba da bude ponosna. Nemamo limit, posle ovoga analizirati sve što je urađeno, a urađeno je perfektno. Ušli smo sa Portugalom u finiš kvalifikacija, a ova utakmica pokazala ko je bolji, i da smo zaslužili da idemo na Mundijal. Imamo potencijal za mnogo veće stvari - jasan je bio Piksi.

Kurir sport

Bonus video:

00:57

LUDNICA NA ULICAMA BEOGRADA: Pogledajte slavlje srpskih navijača nakon plasmana Orlova u Katar! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track