SCENA KOJA JE RAZNEŽILA SRBIJU! Pogledajte reakciju Kristine Mitrović kada je ugledala srpskog heroja na TV ekranu! (VIDEO)
Foto: Instagram

EMOCIJE

SCENA KOJA JE RAZNEŽILA SRBIJU! Pogledajte reakciju Kristine Mitrović kada je ugledala srpskog heroja na TV ekranu! (VIDEO)

Fudbal -

Najveća podrška!

Fudbaleri Srbije obezbedili su direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, pošto su na stadionu u Lisabonu sa 2:1 savladali moćni Portugal.

Dok je cela Srbija slavila uspeh fudbalera, njihve supruge i devojke bodrile su ih svim srcem, kao što to čine na svakoj utakmici.

Njihova podrška bila je od neizmernog značaja kroz čitave kvalifikacije. Donosile su im utehu u teškim momentima i ohrabrivale ih za velike uspehe.

Kristina Mitrović, supruga junaka istorijske pobede naše reprezentacije Aleksandra Mitrovića, pratila je meč u društvu Zorane Mladenović i Ane Rajković.

Ove prelepe malde dame bile su presrećne zbog velikog uspeha svojih izabranika. Zasluženo slavlje trajalo je do duboko u noć.

Kristina Mitrović je na Instagramu objavila snimke i fotografije slavlja. Pojavio se i video na kome ponosna supruga najboljeg strelca u istoriji reprezentacije ljubi ekran dok njen dragi daje izjavu nakon istorijske pobede.

Pogledajte emotivnu reakciju Mitrove izabranice:

00:08

Kristina Mitrović

Kristina Mitrović
foto: Instagram

Podsetimo, Aleksandar Mitrović se ove godine oženio sa svojom dugogodišnjom devojkom Kristinom Janjić sa kojom ima sina Luku i ćerku Nađu.

Kristina je ćerka poznatog trenera Aleksandra Janjića.

Kurir sport

00:57

LUDNICA NA ULICAMA BEOGRADA: Pogledajte slavlje srpskih navijača nakon plasmana Orlova u Katar! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track