07:15

DRULOVIĆ OTKRIO PLAN IZ SVLAČIONICE! Idemo na svetsko prvenstvo da napravimo VELIKO IZNENAĐENJE

VELIKI USPEH

DRULOVIĆ OTKRIO PLAN IZ SVLAČIONICE! ZNALI SMO ŠTA FRUSTRIRA RONALDA! Idemo na Svetsko prvenstvo da napravimo VELIKO IZNENAĐENJE

Fudbal -

Pomoćnik selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović veruje da orlovi dogodine mogu da naprave veliko iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru!

Drulović se osvrnuo na veliki uspeh naše reprezentacije u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo i naglasio da je to pre svega zasluga selektora Dragana Stojkovića Piksija!

- Utakmica u Lisabonu je pokazatelj svega što se radilo u prethodnih devet mescfi. To je zasluga našeg selektora. Piksi je bio lider i kao igrač i sada je lider kao selektor. Sa tom harizmom se rađa. Pokazao je da se mi pitamo za sve. Uneo je novu energiju. Pobediti jedan Portugal u Lisabonu i imati posed lopte 60:40 pred njihovim navijačima je izvanredan rezultat - rekao je Drulović u uključenju u jutarnji program Kurir televizije i dodao da su mu mnogi poznanici iz Portugala priznali da je Srbija u nedelju jednostavno bila mnogo bolja.

Ljubinko Drulović
foto: Kurir televizija

Drulović očekuje da reprezentacija nastavi sa dobrim igrama i tokom narednog perioda, a pogotovo na Svetskom prventstvu u Kataru.

- Mnogi naši igrači bili su evropski i svetski prvaci i sad su ušli u najbolje godine. Verujem da ćemo biti reprezentacija koja će da napravi veliko iznenađenje. Imate mnogo dobrih reprezentacija koje idu u baraž, poput evropskog šampiona Italije, a mi smo među 10 koje su već tamo - rekao je stručnjak.

Drulović je otkrio i plan iz svlačionice.

- Bilo nam je važno da oduzmemo loptu i da kontrolišemo igru. Ronaldo i njegovi ne vole mnogo da trče. Znali smo da ćemo tako biti korak bliže pobedi. Zahvaljući taktici i pre svega našim defanzivicima Ronaldo nije došao do izražaja i svakako da je to njegova frustracija - rekao je pomoćnik selektora.

Drulović je naglasio da je bilo fenemenalno biti Srbin u Lisabonu u nedelju posle utakmice.

- Ovo je veliki uspeh za sve koji vole fudbal u Srbiji. Nadam se da ćemo u budućnosti doneti još radosti našem narodu - rekao je Drulović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

Ivica Kralj o novom selektoru fudbalske reprezentacije Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track