ZA NEVERICU! PIKSI JE SVE ZNAO UNAPRED Kako je u programu uživo obećao Mundijal pre nego što je postao selektor! KAKVE REČI!
Foto: Starsport©

NEVEROVATNO

ZA NEVERICU! PIKSI JE SVE ZNAO UNAPRED Kako je u programu uživo obećao Mundijal pre nego što je postao selektor! KAKVE REČI!

Fudbal -

Dragan Stojković Piksi je još u decembru 2020 godine, pre nego što je postao selektor reprezentacije, bio uveren da bi ovaj tim Srbije odveo na Svetsko prvenstvo u Katar.

Ljubiša Tumbaković je smenjen 14. decebra sa mesta selektora nacionalnog tima. Srbija je doživela neuspeh protiv Škotske u odlučujućem meču za plasman na Evropsko prvenstvo i atmosfera u timu i oko njega bila je očajna.

Piksi je dva dana kasnije bio gost na "K1" govorio je o našoj reprezentaciji.

Voditeljka je imala izuzetno zanimljiv razgovor sa Piksijem.

"Hipotetički, ti si postavljen na mesto selektora i tvoj zadatak je da nas vodiš u Katar 2022. godine... ", voditeljka nije stigla ni da završi pitanje, Piksi ju je prekinuo i topa odgovorio:

"Pa ja znam da bih vas odveo, 100 posto".

Na pitanje voditeljke kako, Stojković je samouvereno odgovorio:

"Tako lepo. Znam. Verujem u to što radim, znam da je to dobro. Znam da bih od tih igrača dobio maksimum maksimuma. Ja vidim taj kalitet koji je na terenu, neko ga drugi možda ne vidi, ne znam u čemu je problem", rekao je Piksi.

Kurir sport

Bonus video:

07:15

DRULOVIĆ OTKRIO PLAN IZ SVLAČIONICE! Idemo na svetsko prvenstvo da napravimo VELIKO IZNENAĐENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track