PIKSI OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA PREDSEDNIKOM PRED PUT U LISABON: Ja bih sve prodao da odem u Katar, meni nikakav novac ne treba
Foto: Pritnscreen

srbija na sp

PIKSI OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA PREDSEDNIKOM PRED PUT U LISABON: Ja bih sve prodao da odem u Katar, meni nikakav novac ne treba

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je detalje razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je fudbalske reprezentativce Srbije na odlučujući meč za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, poželevši im da pobede u Portugalu. Tom prilikom obećao im je i premiju od milion evra, koju su fudbaleri po plasmanu na Mundijal prosledili u humanitarne svrhe.

Selektor Srbije je gostujući na televiziji K1 otkrio i detalje razgovora sa predsednikom Srbije i naglasio da novac ni njemu ni igračima nije bio motiv da sruše Ronalda i drugove na domaćem terenu.

"Kada utišate „La Luž“ sa 62.000 navijača – za to se živi! Ja bih sve prodao da odem u Katar, meni nikakav novac ne treba. Taj milion od države, to znači da nas država podržava, to je samo dodatni vetar u leđa. Igrači nisu znali da će predsednik doći da ih isprati, samo sam ja znao jer smo se tog dana čuli i dogovorili, ali za taj milion nisam. To su za mene trivije, a vidim da se mnogi time bave. Igrači nisu mogli da veruju da ih je posetio predsednik", otkrio je Piksi.

Srbija
foto: Profimedia

(Kurir sport/K1)

Bonus video:

08:12

NAJDOMINANTNIJA REPREZETNACIJA SRBIJE DO SADA: Lane Jovanović o uspehu fudbalera u Portugalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track