STRAVIČNO UBISTVO UZDRMALO ARGENTINU: Policajci upucali mladog fudbalera: Pokušali da LAŽIRAJU DOKAZE! Majka traži PRAVDU za sina!
Foto: Printscreen/Twitter

tragedija

STRAVIČNO UBISTVO UZDRMALO ARGENTINU: Policajci upucali mladog fudbalera: Pokušali da LAŽIRAJU DOKAZE! Majka traži PRAVDU za sina!

Fudbal -

Lukas Gonzales talentovani tinejdžer argentinskog niželigaša Barakas central upucan je nakon treninga.

Fudbaler je upucan prošle srede, ali je u petak ujutro podlegao povredama.

Nesretni mladić je trening centar napustio kolima sa trojicom igrača, a policajci su iznenada zapucali na njih i pogodili sedamnaestogodišnjeg Gonzalesa u glavu.

"Opraštamo se od Lukasa sa beskrajnom tugom. Klub je nemoćan da pomogne oko onoga što se desilo. Tražimo poštovanje prema familiji, poštovanje njene tuge, a u klubu će vladati trodnevna žalost. Šaljemo naše saučešće njegovoj porodici, prijateljima i saigračima. Želimo pravdu za njega", napisali su iz Barakasa.

Majka nastragalog mladića tvrdi da je Lukas bio žrtva policajaca koji su bili laki na okidaču, a da je oružje pronađeno kraj njega naknadno postavljeno.

Policajci koji su učestvovali u incidentu su suspendovani sa posla.

"Šteta naneta Lukasu i njegovoj porodici ne može se nadoknaditi. Doktori ne mogu ništa da mu pomognu, sada bi samo čudo moglo da spase mog sina. Krivi su policajci koji su bili laki na okidaču. Neću se smiriti dok pravda ne bude zadovoljena, rekla je majka upucanog tinejdžera nekoliko sati pre njegove smrti"

Gotovo svi argentinski klubovi, uključujući Independijente, River, Boku Juniors i mnoge druge stali su uz porodicu dečaka i zahtevaju pravdu za Lukasa Gonzalesa i članove njegove porodice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track