ŠOK U BARSELONI Serhio Aguero ZAVRŠIO KARIJERU! Argentinac hteo da nastavi da igra, ali problem sa srcem mu ne dozvoljava
Foto: Profimedia

loša vest

ŠOK U BARSELONI Serhio Aguero ZAVRŠIO KARIJERU! Argentinac hteo da nastavi da igra, ali problem sa srcem mu ne dozvoljava

Fudbal -

Nakon spekulacija da bi napadač Barselone, Serhio Aguero, mogao da prerano završi karijeru zbog srčanih problema, pojavile su se nove informacije.

Argentinac je nedavno poručio da ne planira da završi sa profesionalnim igranjem fudbala, međutim, novinari u Španiji su došli do drugačijih informacija.

Jedan od poznatijih novinara, Đerar Romero, kojeg na društvenoj mreži Tviter "prati" više od 260.000 ljudi, poručio je da je Aguerova karijera završena.

Prema njegovim rečima, sledeće nedelje će biti održana konferencija na kojoj će biti i zvanično saopštena odluka na koju je primoran fudbaler.

Aguero je kao mladi fudbaler stigao u Atletiko Madrid 2006. godine, a nakon odličnih pet godina u prestonici Španije proveo je 10 sezona u Mančester sitiju pre nego što je ovog leta stigao u Barselonu.

Za Katalonce najpre nije igrao zbog povrede, a potom je na utakici protiv Alavesa pao na teren zbog bola u grudima. Nakon detaljnih pregleda i analiza, izgleda da je dobio preporuku da prekine karijeru.

U međuvremenu, iz Španije je stigla i vest da je Barselona zainteresovana za dovođenje bivšeg fudbalera Partizana, Umara Sadika iz Almerije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track