Najnovije vesti

ĆIRO OTKRIO KAKO JE DOBIO BATINE OD TUĐMANA: Bukvalno me istukao! Išao sam ulicom i drao se: Nije pi*ka!
Foto: Profimedia

hit priča

ĆIRO OTKRIO KAKO JE DOBIO BATINE OD TUĐMANA: Bukvalno me istukao! Išao sam ulicom i drao se: Nije pi*ka!

Fudbal

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažović, otkrio je jednu zanimljivu anegdotu iz perioda kada je bio član hrvatskog HDZ-a.

Iako vodi žestoku bitku sa karcinomom i prognoze lekara nisu najbolje, proslavljenog hrvatskog fudbalskog stručnjaka nije napustio optimizam i vedar duh. Ćiro je ostao Ćiro.

U razgovoru za hrvatski RTL čuveni trener je u svom prepoznatiljivom stilu pričao anegdote iz svoje bogate karijere.

"Gledam ja utakmicu u Splitu i boli me, moram da uzmem tabletu i pre nego što sam je uzeo, mi damo gol! Kunem se majkom Katom, mene voše ništa nije bolelo", kaže hrvatski stručnjak nakon plasmana "vatrenih" na Mundijal u Kataru.

Ćiro je govorio i o svom ljubavnom životu.

"Priznaću vam nešto, ja sam bio sa vrlo malo žena. Imam muški hendikep, a to je da ne mogu da budem sa ženom ako je ne volim. Kažu ja ševio, ma koga sam ja ševio" našalio se Blažević.

Blažević, koji je bio član hrvatskog HDZ-a, otkrio je i jednu nepoznatu anegdotu o Franji Tuđmanu.

"Kada sam rekao da je Ivić Pašalić pi*ka, bukvalno me istukao! Da se ne bi ponovilo, a ja sam to vrlo dobro shvatio. Hodao sam ulicom i drao se: Pašalić nije pi*ka!" otkriva Ćiro.

Hrvatski trener je za kraj poručio:

"Ako već moram da odem, nemojte da žalite, realizovao sam sve svoje mladalačke snove. Recite, bilo je lepo i fino je živeo. Nek je i on otišao, svi njegovi vršnjaci već jesu".

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja