NAVIJAČ UMRO KADA JE FENERBAHČE u 94. MINUTU DAO GOL ZA POBEDU: Tragedija u veselju tokom najvećeg derbija TURSKE (VIDEO)
Foto: Profimedia

tuga

NAVIJAČ UMRO KADA JE FENERBAHČE u 94. MINUTU DAO GOL ZA POBEDU: Tragedija u veselju tokom najvećeg derbija TURSKE (VIDEO)

Fudbal -

Najveća utakmica turskog prvenstva u senci smrti jednog od navijača

Nedelja je u fudbalskom prvenstvu Turske donela veliki derbi koji je odlučen golom u sudijskoj nadoknadi. Nažalost i jednu tragediju o kojoj se u Turskoj piše već danima.

Fenerbahče
foto: Profimedia

Fenerbahče je u gostima golom Krespa u 94. minutu pobedio Galatasaraj rezultatom 2:1, a taj pogodak doneo je veliku radost i smrt jednom vernom navijaču žuto-ljubičastih.

Ahmet Ujsal (60) gledao je derbi u kafiću svog sestrića Erkana. Posle pobedničkog gola njegovo srce nije izdržalo svu nervozu i stres. Pozlilo mu je i spasa uprskoj brzoj intervenciji lekara nije bilo.

- Bio je toliko fanatičan navijač da je na zidu svoje kuće imao amblem Fenerbahčea i tursku zastavu. Kada je Fenerbahče, koji je toliko voleo, dao gol, moj stric nije mogao da podnese veliko uzbuđenje i srušio se na zemlju. Odveli smo ga u bolnicu, ali nije mu bilo spasa. Naša bol je velika - rekao je utučeni sestrić Erkan Ujsal.

Galatasaraj
foto: Profimedia

Ovim trijumfom Fenerbahče je preskočio najvećeg rivala Galatasaraj na tabeli i sada se nalazi na petom mestu, sa deset bodova od lidera Trabzonspora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja