MARADONA JE SILOVAO, A ONA ĆUTALA ZBOG FIDELA KASTRA! Kubanka iznela JEZIVE optužbe: Ukrao mi je nevinost, živela sam u STRAHU!
Foto: Dragana Udovičić

svedočila protiv legendarnog fudbalera

MARADONA JE SILOVAO, A ONA ĆUTALA ZBOG FIDELA KASTRA! Kubanka iznela JEZIVE optužbe: Ukrao mi je nevinost, živela sam u STRAHU!

Fudbal -

Kubanka Mevis Alvarez, dospela je u centar pažnje svetske javnosti posle tvrdnje da je kao maloletna bila u intimnoj vezi sa legendom svetskog fudbala Dijegom Maradonom.

Sada je otišla korak dalje i otkrila da je čuveni Argentinac tad i silovao i to u više navrata.

Sve to se navodno dešavalo na Kubi pre ravno dve decenije, gde je Maradona boravio na rehabilitaciji i odvikavanju od kokaina, a Mevis je tada, sa 16 godina, bila sa njim.

Nakon dve decenije iznela je šokantne tvrdnje pred medijima u Buenos Ajresu, nedelju dana pošto je svedočila na Sudu kao svedok u slučaju trgovine ljudima od strane nekadašnjih Maradoninih najbližih ljudi.

U obraćanju medijima rekla je da je bila žrtva silovanja u nekoliko navrata u tom periodu. Ispričala je jedno jezivo iskustvo sa Argentincem.

"Dijego je izgleda imao neku vrstu fantazije zbog toga što je moja majka bila sa druge strane vrata. Bila sam u sobi i htela sam da otvorim majci vrata, a on mi nije dozvolio. Rekao mi je da ućutim, a ja sam pokušavala da ga pitam zašto da ćutim. Majka mi je bila tu, zašto ne mogu da otvorim vrata? Nije mi dao da joj otvorim, pokrio mi je usta i silovao. Ne želim ni da se prisećam toga" rekla je Alvarez.

Dijego Maradona, Rosio Oliva
foto: Profimedia

Od tog trenutka, kaže, ništa više nije bilo isto u njenom životu. Maradona joj je, sa suzama u očima tvrdi, "ukrao detinjstvo".

"Prestala sam da budem devojčica, moja nevinost mi je ukradena. Teško je. To je bio trenutak kada sam prestala da radim ono što rade nevine devojke, jer mi se to desilo.

Optužila je Maradonu da je često umeo da bude agresivan prema njoj kada nije želela da uzima kokain. Na kraju je popustila i probala "beli prah" samo zato što joj je govorio da to "uradi zbog njega". Dodala je i da se viđala sa slavnim fudbalerom samo zbog bojazni da se njenim roditeljima, i njoj samoj, nešto ne bi dogodilo iz prostog razloga što je Maradona uživao status velikog prijatelja tadašnjeg lidera Kube Fidela Kastra.

Fidel Kastro

"Moja porodica nikad ne bi prihvatila moje viđanje sa Maradonom da kubanska vlada nije bila umešana. Bili su naterani (roditelji) da na ovaj ili onaj način prihvate vezu koja nije dobra po njih, niti je bila dobra za bilo koga".

Niko od zastupnika preminulog fudbalera, niti neko iz vlade Kube, nije dosad komentarisao navode Alvarezove.

Dijego Maradona, Dijego Armando Maradona
foto: EPA/Demian Alday Estevez

Sa druge strane se oglasio samo advokat Karlosa Fera Viere, biznismena koji je dugo godina drugovao sa Maradonom. On je svedočenje Alvarezove nazvao "gomilom neosnovanih optužbi".

Kubanka je na kraju poručila da je izašla sa ovim svedočenjem u javnost ne da bi na sebe privukla pažnju, uzela parče slave, već iz želje da "pomogne svim ženama, svim žrtvama trgovine ljudima i žrtvama kriminala".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track