JUVENTUS LETI U DRUGU LIGU ZBOG MULJANJA!? Podnećemo prijavu tužiocu da se Stara dama IZBACI u Seriju B i da joj se ODUZME TITULA!
Foto: Profimedia

auuuu

JUVENTUS LETI U DRUGU LIGU ZBOG MULJANJA!? Podnećemo prijavu tužiocu da se Stara dama IZBACI u Seriju B i da joj se ODUZME TITULA!

Fudbal -

Zbog sumnjivog poslovanja na udaru italijanskih istražnih organa nalazi se slavni Juventus!

Kao sporni označeni su transferi čak 42 fudbalera. Cela priča o je dospela do Italijanske asocijacije za zaštitu prava potrošača (CODACONS) u kojoj tvrde da Juve mora da bude izbačen u Seriju B i da im se oduzme poslednji Skudeto!

Oglasio se i čelnik sporta na "čizmi".

Juventus
foto: profimedia

- Ako je Juventus mimo propisa stekao prednost u odnosu na rivale sa takvom vrstom poslovanja, onda je regularnost poslednjeg prvenstava narušena. Zbog toga, nadležni će morati da intervenišu i sankcionišu krivce - rekao je Marko Donceli, prvi čovek Olimpijskog komiteta Italije koja sarađuje sa (CODACONS).

Dodatak je sigurno uznemirio navijače Stare dame.

- Juventus neće biti izuzet od kazne. Iz tog razloga i da bismo zaštitili navijaće podnećemo prijavu tužiocu da se Juventus izbaci iz Serije B i da im se oduzmu titule osvojene u vreme nezakonitog poslovanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track