ANTONELA OTKRILA PREVIŠE! MESIJEVA SUPRUGA ZBOG HALJINE BACILA SVE U DRUGI PLAN Internet se USIJAO! Mnogi je PROZIVAJU zbog OVOGA
Foto: Profimedia

odala ga

ANTONELA OTKRILA PREVIŠE! MESIJEVA SUPRUGA ZBOG HALJINE BACILA SVE U DRUGI PLAN Internet se USIJAO! Mnogi je PROZIVAJU zbog OVOGA

Fudbal -

Spektakularna i glamurozna ceremonija dodele Zlatne lopte, najprestižnije nagrade u svetu fudbala, održana je u ponedeljak u Parizu.

Nagradu je sedmi put poneo argentinski fudbaler Lionel Mesi.

Kako to priliči, ovakvim događajima, Mesi se pojavio u društvu supruge Antonele Rokuco i njihovo troje dece, Tijaga, Matea i Ćire.

Antonela, 33-godišnja argentinska manekenka, i ovog puta je bila u centru pažnje. Pojavila se u zlatnoj haljini sa velikim dekolteom i pobrala simpatije javnosti.

Lionel Mesi, Antonela Rokuco, Tijago Mesi, Mateo Mesi, Ćiro Mesi, Zlatna lopta
foto: Profimedia

Međutim, atraktivna brineta je dobila i žestoke prozivke. Navijači šurom sveta su zbog zlatne boje njene haljine odmah znali da je Mesi osvojio nagradu.

Glasanje za Zlatnu loptu je jedna od najčuvanijih tajni u sportu, ali je na ovaj način Antonela otkrila da je njen suprug dobitnik.

Lionel i Antonela su se venčali 2017. godine, devet godina pošto su objavili da su zajedno. Inače njihovo poznanstvo datira iz detinjstva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track