RONALDOVA REAKCIJA UOČI MESIJEVOG OSVAJANJA ZLATNE LOPTE UZBURKALA SVET: Podršku mu pružila supruga, ali i jedan srpski fudbaler!
Foto: Profimedia

Skandal

RONALDOVA REAKCIJA UOČI MESIJEVOG OSVAJANJA ZLATNE LOPTE UZBURKALA SVET: Podršku mu pružila supruga, ali i jedan srpski fudbaler!

Fudbal -

Senku na dodelu Zlatne lopte bacila intrigantna izjava slavnog Portugalca

Portugalac Kristijano Ronaldo bio je jedan od favorita za osvajanje laskavog priznanja "Zlatne lopte".

Međutim, njega je naljutila izjava glavnog urednika "Frans fudbala", Paskala Fere, koji je par dana pre dodele izjavio kao mu je as Mančester junajteda potvrdio da mu je jedina ambicija do kraja karijere da pretekne Lionela Mesija po broju Zlatnih lopti, a Argentinac je inače ponovo osvojio ovu prestižnu nagradu.

Argentinac ih ima šest, Portugalac ima jednu manje, ali i poruku za javnost.

- Današnji izbor objašnjava prošlonedeljne izjave Paskala Feree, kad je rekao da je ubeđen da je moj jedini cilj da završim karijeru sa više Zlatnih lopti nego Lionel Mesi. Paskal Fere je lagao, koristio moje ime da promoviše sebe i magazin za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodelu tako prestižnog priznanja može da laže na taj način, njegove reči su čisto nepoštovanje osobe koja je uvek cenila Frans fudbal i izbor za Zlatnu loptu. Uvek sam spreman da čestitam pobednicima, u duhu fer-pleja, jer se tim načelom vodim od početka karijere. To radim zato što nikad nisam bio ni protiv koga. Samo želim da pobedim za klub za koji igram i reprezentaciju države koju predstavljam. Pobeđujem i zbog sebe i onih koji me vole. A ne borim se protiv nekoga, naveo je između ostalog Ronaldo u svojoj objavi na Instagramu.

Portugalcu je preko pomenute društvene mreže podršku pružila supruga Georgina Rodrigez, ali i srpski fudbaler Nemanja Radonjić, koji su podelili storije sa likom Ronalda.

Nemanja Radonjić
foto: Printscreen
Georgina Rodrigez
foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track