RONALDO UHVAĆEN U LAŽI: Kristijano pričao o Mesiju jedno, a onda se pojavio snimak iz 2019. godine! VIDEO
Foto: Profimedia

Snimak koji mnogo toga objašnjava

RONALDO UHVAĆEN U LAŽI: Kristijano pričao o Mesiju jedno, a onda se pojavio snimak iz 2019. godine! VIDEO

Fudbal -

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo završio je na šestom mestu u izboru za Zlatnu loptu, najprestižniju fudbalsku nagradu.

To je njegov najslabiji učinak u prethodnoj deceniji, a da stvar po njega bude gora, nagradu je dobio Lionel Mesi. Argentinac je sedmi put osvajač Zlatne lopte, pa sada ima dve više u odnosu na Ronalda.

Urednik Frans fudbala, koji dodeljuje Zlatnu loptu, Paskal Fere, izjavio je tokom gala ceremonije u Parizu da Ronaldo želi da završi ispred Mesija po broju ovih nagrada, a Portugalac se odmah oglasio i demantovao.

"Znam da Kristiano ima samo jednu ambiciju, a to je da završi karijeru s više osvojenih Zlatnih lopti od Mesija. To sam siguran jer mi je on to rekao", izjavio je Fere, a ubrzo se oglasio i Ronaldo.

Naime, Ronaldo se oglasio na Instagramu i odgovorio je Fereu da ne govori istinu i da mu nikada nije bila ambicija da nadmaši Mesija što se tiče osvojenih Zlatnih lopti.

No, ubrzo nakon toga pojavila se i Ronaldova izjava iz 2019. godine koja ga je odmah demantovala. Tada je u intervjuu koji je dao Pirsu Morganu rekao da mu je cilj da ima više Zlatnih lopti od Mesija.

"Koji rekord bih voleo najviše da imam? Volio bih da imam najviše Zlatnih lopti u istoriji fudbala. Voleo bih to i mislim da to zaslužujem. Mesi je sjajan momak i fudbaler, ali mislim da moram da imam šest, sedam ili osam Zlatnih lopti, uglavnom više od njega", rekao je tada Ronaldo i dodao.

"Mi nismo prijatelji, ali delimo ovu pozornicu već 15 godina. Imam dobar odnos s njim i znam da me on 'gura' da budem bolji igrač, a isto tako i ja njega. On je najbolji igrač protiv kojeg sam ikad igrao".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track