LJUBIMAC GROBARA PROZVAO MESIJA I ZLATNU LOPTU: Dobro ga pamte čak i Delije, a evo šta je rekao o Argentincu i Levandovskom
Foto: Starsport

krađa

LJUBIMAC GROBARA PROZVAO MESIJA I ZLATNU LOPTU: Dobro ga pamte čak i Delije, a evo šta je rekao o Argentincu i Levandovskom

Fudbal -

Malo ko je ostao ravnodušan nakon što je Lionel Mesi izabran za Zlatnu loptu za prethodnu godinu.

Velika većina ljubitelja fudbala i navijača veruje da Argentinac nije zaslužio nagradnu koju dodeljuje Frans fudbal, više od Roberta Levandovskog, koji je dominirao u dresu Bajern Minhena.

Mnogi su se oglasili, a izbor nije podržao ni nekadašnji fudbaler Partizana, Prins Tejgo.

Napadač poreklom iz Gane, sada radi kao stručni konsultant na jednoj televiziji, a uoči same ceremonije dodele koja je održana u Parizu, poručio je da Mesi nije zaslužio trofej, sedmi put u karijeri.

- Ako Mesi osvoji ovu Zlatnu loptu, to neće biti zbog njegovog učinka u godini, već zbog imena i starih zasluga. Levandovski zaslužuje da pobedi, a ako trofej ode u ruke Argentinca biće nepravedno - poručio je Tejgo, koji je unapred osudio izbor novinara, selektora i kapitena reprezentacija.

Nekadašnji napadač je za samo pola godine koliko je proveo u Humskoj kao pozajmljen fudbaler Hofenhajma, ostavio veliki trag.

Tejgo je na 18 utakmica u Super ligi i Kupu Srbije postigao 12 golova uz tri pogotka Crvenoj zvezdi. On je bio strelac u 140. Večitom derbiju koji je završen rezultatom 1:0, a protiv crveno-belih je bio dvostruki strelac i u prvom meču polufinala Kupa.

Partizan je pobedio rezultatom 2:0, a revanš je završen trijumfom Zvezde minimalnim rezultatom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track