05:38

VLAHOVIĆ ĆE TEK EKSPLODIRATI! Lični kondicioni trener našeg fudbalera otkrio detalje saradnje

padaju rekordi

VLAHOVIĆ ĆE TEK EKSPLODIRATI! Lični kondicioni trener našeg fudbalera otkrio detalje saradnje NE SMEM DA VAM KAŽEM ŠTA TAČNO JEDE

Fudbal -

Stefan Ilić, lični kondicioni trener Dušana Vlahovića, koji je velikim delom zaslužan za seriju golova našeg reprezentativca Dušana Vlahovića, otkrio je detalje saradnje sa fudbalerom.

- Nije lako raditi sa takvim igračem. Vlahović je veliki profesionalac. Trenutno radimo na planu i programu njegove ishrane. Ne smem otkrivati šta tačno jede, ali kao i u svakom trkačkom sportu ishrana treba da se bazira na biljnim proizvodima, meso treba izbegavati. Novak i Vlahović imaju sličan program ishrane. Cela ova priča oko Vlahovića nije neki fenomen. Mislim da je to sasvim normalno i to je rezultat velikog truda. Vlahović je kad pogledamo statistiku 2019. na 2020. postigao šest golova, a 2020. na 2021. već 21 gol. Mislim da će biti sve bolji - rekao je Stefan gostujući u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Stefan Ilić
foto: Kurir televizija

Ilić je otkrio i kakav je Vlahović privatno.

- Lepo je raditi sa njim jer je veliki profesionalac. Imamo prijateljski odnos. Ne ponaša se kao "zvezda". Skromnost vodi do uspeha. Tako savetujemo i Vlahovića. Ove godine se nezaslužno nije našao na dodeli za najboljeg mladog igrača na svetu i to je vrlo neprofesionalno sa strane FIFA. Ono što izdvaja Vlahovića od drugih igrača je posvećenost svom timu. Preporučio bih mu da uvede i sportskog psihologa u svoj tim - ispričao je Stefan.

Stefan Ilić
foto: Kurir televizija

Trener se osvrnuo i na potez Krika koji je preneo tekst italijanske Republike da je predsednikov sin Danilo Vučić navodno menadžer Dušana Vlahovića.

- Ne ulazim u to. Biti menadžer nije nikakva krimogena radnja. Uvek kad si najbolji u nečemu, ljudi gledaju da te ospore - rekao je Ilić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:57

Zajednički intervju Piksija i njegove supruge za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track