VIDEO KOJI JE NASMEJAO CEO REGION: Trener Dinama dao otkaz dok je davao izajvu nakon utakmice, a reakcija snimatelja je pravi HIT
Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

spektakularno

VIDEO KOJI JE NASMEJAO CEO REGION: Trener Dinama dao otkaz dok je davao izajvu nakon utakmice, a reakcija snimatelja je pravi HIT

Fudbal -

Dosadašnji trener fudbalera Dinama iz Zagreba Damir Krznar podneo je ostavku na tu funkciju, nakon što je ekipa eliminisana od Rijeke u četvrtfinalu tamošnjeg Kupa.

Krznar je Dinamo preuzeo sredinom marta ove godine, nakon što je Zoran Mamić, čiji je pomoćnik bio, morao da ode zbog pravosnažne presude, prenela je Hina.

On je vodio Dinamo u pobedi nad Totenhemom (3:0) u osmini finala Lige Evropa prošle sezone.

Ipak, odluku o odlasku saopštio je na nesvakidašnji način, čime je iznenadio i snimatelja klupske televizije. On je odluku o napuštanju kluba saopštio dok je davao izjavu nakon meča, kako je sve izgledalo pogledajte pri samom kraju ovog videa.

Dinamo je imenovao Kopića za privremenog trenera, nakon što je u sredu uveče Damir Krznar podneo ostavku posle ispadanja u četvrtfinalu Kupa, porazom od Rijeke 1:3.

Kopić (44) je aktuelni direktor omladinske škole Dinama, prenela je Hina.

On će na klupi debitovati u nedelju protiv Hajduka na Maksimiru. ; Dinamo je trenutno treći na tabeli sa tri boda manje i utakmicom manje od vodećeg Osijeka.

Zagrebačka ekipa osigurala je proleće u evropskim takmičenjima. U poslednjem kolu, za sedam dana protiv Vest Hema, biće odlučeno da li će Dinamo nastaviti takmičenje u Ligi Evropa ili Ligi konferencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track