GOLČINA MILINKOVIĆ-SAVIĆA DEO HAOSA! Meč koji će se pamtiti! Osam golova, tri crvena kartona, MAJSTORIJA Sergeja i TUČA (VIDEO)
Foto: Profimedia

au!

GOLČINA MILINKOVIĆ-SAVIĆA DEO HAOSA! Meč koji će se pamtiti! Osam golova, tri crvena kartona, MAJSTORIJA Sergeja i TUČA (VIDEO)

Fudbal -

Kakav haos na Olimpijskom stadionu u Rimu!

Sergej Milinković-Savić, reprezentativac Srbije imao je važnu ulogu na utakmici Lacija protiv Udinezea koja je završena rezultatom 4:4 i koja je definitivno jedna od najluđih ove sezone.

SMS je u 55. minutu postigao fantastičan gol, udarcem sa distance i to slabijom levom nogom. Odradio je sjajan driblin i namestio se na šut, a onda fenomenalno savladao Silvestrija.

Lopta je od stative ušla u gol, a na semaforu je nakon tog trenutka pisalo "3:3".

A potpuno ludi meč počeo je loše po Lacio.

Gosti su posle 32. minuta imali dva gola prednosti do koje su došli golovima Beta. Ćiro Imobile je smanjio na 2:1, 11. golom u sezoni (jedan više ima najbolji strelac, Dušan Vlahović), ali Pepe Reina je do kraja prvog poluvremena još jednom morao da vadi loptu iz mreže i to nakon pogotka Moline u 44. minutu.

Ništa mirnije nije bilo ni na startu drugog dela igre.

Pedro je u 51. minutu smanjio na 3:2, a onda je usledila majstorija Milinković-Savića za 3:3.

Samo minut nakon gola Srbina, Patrik je napravio veliku grešku, ne previše potreban faul zbog kojeg je zaradio drugi žuti karton. Haotičnim dešavanjima nije bilo kraja, a sa desetoricom je ostao i Udineze, pošto je Molina takođe zaradio drugi žuti karton u 69. minutu.

A, šok za Udineze koji je imao 3:1, usledio je u 82. i minutu kada je Aćerbi doneo prednost svojoj ekipi. Uz sve to, Laciju su nakon gola Milinković-Savića poništena dva gola zbog ofsajda.

I onda, kada je izgledalo da će Rimljani osvojiti tri boda, pogodio ih je hladan tuš. Nadoknada vremena je iznosila sedam minuta, a Udineze je do izjednačenja stigao u 99. minutu!

Arslan je bio najbolji u šesnaestercu nakon centaršuta Forestijerija iz slobodnog udarca.

Burna proslava pred klupom Lacija donela je novi haos i frku između igrača dve ekipe, a sve se završilo crveni kartonom fudbalera Udinezea, Volasa zbog nesportskog ponašanja.

Lacio je trenutno deveti na tabeli Serija A sa 22 boda, a Udineze je 14. sa 16 bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track