00:26

HIT PORUKA POZNATOG MAKROA FUDBALERIMA SRBIJE: Da ste pobedili pre par godina, sredio bih vam da to proslavite KAKO DOLIKUJE!

maksimović opet šokira

HIT PORUKA POZNATOG MAKROA FUDBALERIMA SRBIJE: Da ste pobedili pre par godina, sredio bih vam da to proslavite KAKO DOLIKUJE!

Fudbal -

Jedan od najvažnijih događaja koji je obeležio mesec iza nas je ubedljivo neverovatna pobeda srpskih Orlova u Lisabonu.

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, pošto je u Lisabonu pobedila Portugal sa 2:1, u poslednjoj utakmici kvalifikacione Grupe A.

Na uspeh naših fudbalera, osvrnuo se i najpoznatiji srpski makro Mihailo Maksimović.

Mihajlo Maksimović
foto: Kurir televizija

- Učešće na Svetskom prvenstvu i prvo mesto u grupi je definitivno jedna prelepa i radosna vest. To je nešto što nam budi nadu. Mislim da nov trener može da donese novu energiju i jako sam srećan zbog toga - rekao je Maksimović, pa se potom i našalio:

- Da je ova pobeda bila nekoliko godina ranije, ja bih se našao našim prijateljima iz reprezentacije na usluzi da proslavimo to kako dolikuje - rekao je bivši makro kroz osmeh.

Mihajlo Maksimović
foto: Kurir televizija

Maksimović je istakao da je fudbal jako važan za našu zemlju.

- Mislim da je jako važan fudbal, dižu se stadioni i mislim da to može dosta benefita da donese zemlji. Nadam se da će našui srpski klubovi krenuti tim stopama da igramo u velikim svetskim ligama - rekao je Maksimović.

Kurir.rs / M.Lekić

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:00

NAJPOZNATIJI ESTRADNI MAKRO PONOVO ŠOKIRA! Maksimović ima NOVI PLAN, evo čime hoće da se bavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track