PORTUGALCI U PRIPRAVNOSTI: Delije veče pred utakmicu PRAVILE ŠOU 60 km od Brage, a tek se očekuje da navijači PREPLAVE grad (FOTO)
Foto: Starsport / Kurir

evropa

PORTUGALCI U PRIPRAVNOSTI: Delije veče pred utakmicu PRAVILE ŠOU 60 km od Brage, a tek se očekuje da navijači PREPLAVE grad (FOTO)

Fudbal -

Od 21 čas Crvena zvezda igra poslednju evropsku utakmicu ove jeseni.

Iz Porta za Kurir - Aleksandar Knežević

Već ranije su crveno-beli obezbedili igranje na proleće, međutim nije još uvek poznato u kom takmičenju će nastaviti sezonu.

U igri su Liga Evrope i Liga konferencija, a sve zavisi od večerašnjih rezultata.

Zvezda na gostovanju Bragi igra najtežu utakmicu u grupi F, a u isto vreme na teren će Ludogorets i Mitjiland koji će takođe imati važnu ulogu o nastavku dva evropska takmičenja.

Ono što je i veče pre utakmice postalo jasno, jeste da će Crvena zvezda imati veliku podršku na gostovanju Portugalu.

Više od 24 sata pre početka utakmice na ulicama Brage mogao je da se čuje srpski jezik, a posebno je zanimljivo bilo nekih 60 kilometara dalje.

Grad Porto ugostio je veliki broj pristalica crveno-belih koji su došli sa svih strana Evrope kako bi pružili podršku igračima u važnom meču.

Osim što su šetali ulicama Porta, delije su u lokalnim kafićima pravili i žurke sa srpskom narodnom muzikom, a velika najezda navijača tek se očekuje danas, na dan utakmice.

Inače, na dan utakmice 6. kola Lige Evrope u Bragi su najavljene kiše, a evo kako je izgledao grad nešto više od 24 časa pre početka meča.

1 / 5 Foto: Kurir Sport/Aleksandar Knežević

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track