OVA PLAVUŠA GRMI, ZA BRAGU IGRA FUDBAL U BIKINIJU: Lepa Pejdž će večeras biti NA TRIBINAMA i navijati protiv ZVEZDE (VIDEO)
Foto: Shutterstock, FK Crvena Zvezda, Printscreen/Instagram

lepa je

OVA PLAVUŠA GRMI, ZA BRAGU IGRA FUDBAL U BIKINIJU: Lepa Pejdž će večeras biti NA TRIBINAMA i navijati protiv ZVEZDE (VIDEO)

Fudbal -

Amerikanka ume sa loptom, pravi je virtouz na terenu

Fudbaleri Brage nisu lepotani, ali su veoma moćni sa loptom. Međutim, u ženskoj ekipi protivnika Crvene zvezde u Ligi Evrope igra jedna od najlepših fudbalerki na svetu - Pejdž Almendariz.

Ova zanosna Amerikanka trenutno je povređena i oporavlja se od operacije ukrštenih ligamenata. Zato je sasvim izvesno da će se večeras naći na tribinama stadiona "Munisipal" kako bi navijala za Bragu.

A, da ume sa loptom i da je umetnik na terenu, pokazuje i sledeći video:

Pejdž Almendariz prilično je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati preko 70.000 ljudi. Uživa da svojim fanovima deli fotke na kojima je u izazovnim pozama i na kojima pokazuje svoje seksepilno telo.

Što se tiče fudbala, karijeru je počela na koledžu, a nedavno je stigla u Portugal i potpisala ugovor sa Bragom. Igra na poziciji levog spoljnjeg igrača, a teška povreda ju je u poslednje vreme odvojila od terena.

Plavokosa Pejdž je u emotivnoj vezi sa engleskim fudbalerom Robom Holdingom koji igra za Arsenal. Njih dvoje su zajedno više od tri godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track