MILAN REŠENJE VIDI U DVOJICI SRBA: Nikola Milenković je dostupan, ali je DUŠAN VLAHOVIĆ samo VLAŽAN SAN!
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI, Profimedia

da li je realno

MILAN REŠENJE VIDI U DVOJICI SRBA: Nikola Milenković je dostupan, ali je DUŠAN VLAHOVIĆ samo VLAŽAN SAN!

Fudbal -

Bivši fudbaleri "roso-nera" složili se da bi sa srpskim tandemom iz Fjorentine klub sa San Sira mogao da osvoji Seriju A

Milan nije uspeo da prođe grupbu fazu Lige šampiona, čak je ostao i bez utešne Lige Evrope, jer je u konkurenciji Liverpula, Atletika i Porta zauzeo poslendje četvrto mesto.

Alesio Romanjoli
foto: EPA

Ogroman neuspeh za nekadašnjeg sedmostrukog osvajača Lige šampiona. Italijanski list "Gazeta delo sport" uradio je veliku anketu sa desetoricom bivših fudbalera "roso-nera" u kojima ih je pitala šta je potrebno Milanu da bi osvojio skudeto.

Dušan Vlahović
foto: EPA

Na pitanja su odgovarali Lele Adani, Aldo Serena, Masimo Mauro, Alesio Takinardi, Fulvio Kolovati i ostali, njih ukupno 11. List je na kraju izvukao zaključak da su Milanu potrebni kvalitetni napadač i štoper. Oni koje su sagovornici najviše pominjali su Srbi - Dušan Vlahović i Nikola Milenković.

Nikola Milenković
foto: EPA

Tandem Fjorentine je velika želja trenera Stefana Piolija, ali i uprave kluba na čelu sa direktorom Paolom Maldinijem. Dolazak Nikole Milenkovića mogao bi da se ostvari, ali je zato transfer Dušana Vlahovića neizvodljiv.

Najviše zbog toga što Milan nema novac koji traži uprava Fjorentine, a on iznosi između 70.000.000 i 80.000.000 evra. Čini se da tu sumu mogu da plate samo engleski klubovi, mada je Dušanu Vlahoviću želja da ostane u Seriji A.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track