ŽARKO LAZETIĆ PRED OKRŠAJ SA RADNIČKIM: Da budemo na visokom nivou i prekinemo seriju poraza
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

ŽARKO LAZETIĆ PRED OKRŠAJ SA RADNIČKIM: Da budemo na visokom nivou i prekinemo seriju poraza

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Radničkog 1921 morati da bude na visini zadatka.

"Pripremamo se za ovu utakmicu i znamo šta nas čeka. Vremenski uslovi su loši te se moramo prilagoditi na gostujući teren. Ono što očekujem jeste da budemo na visokom nivou sa protivnikom koji će sigurno biti silno motivisan, jer igra na svom terenu", rekao je Lazetić, prenosi klub.

"Fudbaleri TSC-a su u dobrom raspoloženju nakon poslednje utakmice, a način na koji smo došli do tog boda može biti važan faktor u daljem toku prvenstva i da nas pogura na bolju poziciju na tabeli, što po našem kvalitetu i zaslužujemo", dodao je on.

Fudbaleri TSC-a u subotu gostuju Radničkom 1923, u utakmici 20. kola Super lige Srbije.

TSC se trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli sa 23 boda, dok je Radnički 1923 15. sa 16 osvojenih bodova.

Lazetić se osvrnuo i na seriju utakmica bez pobeda oba tima u prethodnim kolima.

"I jedni i drugi ćemo želeti da izadjemo iz te serije. Radnički je promenom trenera došao do dva boda iz dva gostovanja, te će sada verovatno želeti sva tri boda", rekao je Lazetić.

"Od nas medjutim sve zavisi, da rezultat bude ipak u našu korist. Dobro smo se pripremili, a igrači samo treba da igraju kao u prethodne naše dve utakmice i očekujem da nam to bude dovoljno za pozitivan rezultat", istakao je trener TSC-a.

Napadač TSC-a Petar Ratkov rekao je da je Radnički kompaktna ekipa, dobra u defanzivi.

"Ali, mi idemo sa 300 posto snage da pobedimo u ovoj utakmici i prekinemo niz utakmica bez pobede. Moj pogodak u prošloj utakmici doneo nam je bod, a ja ću nastaviti vredno da radim i nadam se da će biti dosta pogodaka do kraja sezone", rekao je Ratkov.

Utakmica TSC - Radnički 1923 igra se u subotu od 13.00 na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track