07:46

TERZIĆ NAJAVIO 3 POJAČANJA NA ZIMU: Šteta bi bila ispustiti takvog igrača, igra LŠ, došao bi besplatno

LIGA EVROPE

TERZIĆ NAJAVIO 3 POJAČANJA NA ZIMU: Šteta bi bila ispustiti takvog igrača, igra LŠ, došao bi besplatno...

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezden Terzić govorio je o igračima koji bi ove zime mogli da pojačaju tim sa Marakane.

Crvena zvezda se plasirala u osminu finala Lige Evrope, a jutro posle bilo je idealno za rekapitulaciju utisaka i pravljenje planova za zimu.

Na meti prvaka Srbije i učesnika osmine finala Lige Evrope je štoper Šerifa Danilo Arboleda.

"Pregovaramo. Šteta bi bilo ispustiti tako dobrog igrača koji je igrao na visokom nivou u Ligi šampiona. Došao bi besplatno, ističe mu ugovor i videćemo", rekao je Terzić novinarima u Portu, pre leta za Srbiju.

Arboleda u duelu sa ivanićem
Arboleda u duelu sa ivanićemfoto: www.crvenazvezdafk.com

"Nedostaje nam brzina i hitrina, ovoj ekipi fali sveže krvi. Zvezda kao klub napreduje i svesni smo da moramo da dovodimo još bolje igrače. Veliki deo posla smo odradili ostankom Dejana Stankovića, on će moći da se fokusira na Zvezdu, kao i igrači. Imamo dve-tri pozicije gde želimo da se pojačamo. Već je potpisan špic Ohi, za desetak dana dolazi u Beograd da izabere stan. Imamo još par pozicija gde su nam potrebni brži igrači. Zvezda će u perspektivi biti bolja i moćnija nego što je bila u prethodnom periodu, i to je normalno", poručio je Terzić.

"Mustafa će verovatno biti priključen pripremama, od njega zavisi da li će se izboriti da ostane sa timom. Dobiće šansu, zaslužio je da se nađe na spisku putnika za pripreme", rekao je generalni direktor crveno-belih.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track