Vermezović: Menadžeri traže decu, ne prvotimce

Vermezović: Menadžeri traže decu, ne prvotimce

Fudbal -
Povodom prozivki sa tribina zbog slabijih rezultata, Vermezović je izjavio: "Nije mi svejedno, ali to je moj posao i moram da ga radim"

BEOGRAD - Trener fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vermezović izjavio je danas da neće biti velikih promena u ekipi pred revanš utakmicu sa ekipom norveškog Tromsa, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Odmarao sam Tomića i Kamaru, oni su nezamenljivi članovi prve postave, eventualno će biti sitnih promena u odnosu na meč sa Jagodinom", rekao je Vermezović.

On je izjavio da je veoma zadovoljan što Partizan ima veliki izbor pojačanja iz omladinske škole, ali da je pomalo razočaravajuće što mnogi omladinci napuštaju crno beli dres pre nego što zaigraju za prvi tim.

"Biznismeni sa Zapada su svesni koliko kvalitetnih mladih igrača imamo. Takva je situacija da moramo da se odričemo nekih igrača", rekao je Vermezović.

On je izjavio da je interesovanje zapadnih klubova mnogo veće za igrače mlađih kategorija, nego za fudbalere prvog tima Partizana.

"Nadam se da ćemo uskoro izaći iz pozicije da prodajemo mlade igrače, bar da ih sačuvamo dve do tri godine u prvom timu", rekao je Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track