OGLASILA SE POLICIJA OKO "SLUČAJA BRATIĆ": Vređao je službenike, auto mu je oduzeto u skladu s zakonom!
Foto: Marina Lopičić, Starsport©

biće i prijava

OGLASILA SE POLICIJA OKO "SLUČAJA BRATIĆ": Vređao je službenike, auto mu je oduzeto u skladu s zakonom!

Fudbal -

MUP izdao saopštenje povodom privođenja trenera Vidaka Bratića

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da je Vidak Bratić u skladu sa zakonom, doveden u prostorije Policijske uprave za grad Beograd jer je prilikom redovne rutinske kontrole saobraćaja na Zvezdari vređao policijske službenike, a vozilo mu je oduzeto zbog sumnje u verodostojnost broja šasije sa pripadajućim tablicama.

Interventna jedinica, Aleksandar Vulin, interventna
foto: MUP Srbije

Policija je o događaju obavestila nadležno tužilaštvo, koje se izjasnilo da se protiv Bratića, u skladu sa Zakonom o prekršajima, podnese prekršajna prijava za nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje.

Naime, policija je u Ulici Mate Miloševića zaustavila „audi A8“ kojim je upravljao Bratić, a nakon što su mu u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima, policijski službenici zatražili dokumenta, on je počeo da ih vređa i omalovažava, nazivajući ih pogrdnim imenima.

Vidak Bratić
foto: Starsport

Takođe, Bratić je policijskim službenicima pretio da će preko svojih advokata i veza uticati da izgube posao.

Zbog sumnje u verodostojnost broja šasije sa pripadajućim tablicama, auto kojim je upravljao je odvezen do službenog parkinga Policijske uprave za grad Beograd radi daljih provera.

Interventna jedinica, Aleksandar Vulin, interventna
foto: MUP Srbije

Policijski službenici Interventne jednice 92 su Bratića, koji je i nakon upozorenja nastavio sa pretnjama i uvredama, doveli u službene prostorije gde je saslušan, i nakon što mu je izdata potvrda o privremeno oduzetim predmetima, pušten je.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track