PIKSI I TERZIĆ MORAJU DA SE POMIRE! Stojić: Zvezda je lokomotiva, Stanojević ima ludačku energiju!
Foto: Dado Djilas

čestitao svima

PIKSI I TERZIĆ MORAJU DA SE POMIRE! Stojić: Zvezda je lokomotiva, Stanojević ima ludačku energiju!

Fudbal -

Ranko Stojić nekadašnji golman fudbalske reprezentacije nekadašnje Jugoslavije a sada uspešni menadžer govorio je o uspesima reprezentacije Srbije kao i Crvene zvezde i Partizana na evropskoj sceni.

Crvena zvezda je lokomotiva ovih godina, ona prednjači u srpskom fudbalu. Ipak, treba pohvaliti i rezultate Partizana.Trenutno imamo interesantnu situaciju u srpskom fudbalu, gde selektor Dragan Stojković Piksi i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nemaju dobar odnos. Stojković vodi Savez, Terzić Crvenu Zvezdu, uz Partizan dve najveće institucije u srpskom fudbalu. Siguran sam da će taj odnos biti izglađen, ali kao da guraju jedan drugog ka postizanju boljih rezultata, što možda nije ni loše“, rekao je Stojić za Tanjug TV.

Zvezdan Terzić, Dragan Stojković Piksi, Fk Crvena zvezda, Fudbalski savez Srbije
foto: EPA Koca Sulejmanović, Dado Đilas, Starsport

Stojić je uputio čestitke svima.

Crvena zvezda ima jako dobar tim ljudi, koji posvećeno rade svoj posao i posledica takvog rada je 35. pozicija na listi UEFA. Ljudi u Zvezdi su svesni da dve, tri pozicije treba da budu popunjene, ojačane u zimskom prelaznom roku“.

Potom je analizirao situaciju u Partizanu i rekao da uvek treba dati podršku igračima iz Omladinske škole.

Moramo biti realni, Partizan nije dobro organizovan. Stanojević i Vazura se puno troše. Posao uprave je da radi sa navijačima, da animira navijače i da bude spona između navijača i fudbalera“.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Pohvalio je trenera Stanojevića za kojeg je rekao da ima "ludačku" energiju, koju prenosi na igrače, da radi mnogo i da radi individualno.

Utakmica protiv Anortozisa je posledica paklenog rada poslednja tri meseca i siguran sam da će to izgurati do kraja. Nadamo se da će perspektiva Partizana biti dobra, ali nešto će u skorije vreme morati da se promeni“.

Najvažnije je ipak ostati na zemlji.

„Sada je najvažnije biti na zemlji i praviti projekte da i na proleće budu dobri rezultati u Evropi. Dobro je da država ulaže u infrastrukturu, trebalo bi da izdignu još neki klubovi, Čukarički i iznad svega Vojvodina“, zaključio je Stojić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track