ALEKSANDAR KATAI POZIVA ZVEZDAŠE POSLE USPEHA U BRAGI: Hajde da vidimo, koliko će nas biti u ponedeljak, protiv RADNIKA?!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

fešta

ALEKSANDAR KATAI POZIVA ZVEZDAŠE POSLE USPEHA U BRAGI: Hajde da vidimo, koliko će nas biti u ponedeljak, protiv RADNIKA?!

Fudbal -

Strelac jedinog gola u Portugalu veruje da će Marakana u ponedeljak biti dobro popunjena.

Vezni fudbaler Crvene zvezde i strelac jedinog gola protiv Brage Aleksandar Katai govorio je pred utakmicu 20. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli će u ponedeljak od 18.00 časova odigrati meč protiv Radnika na stadionu „Rajko Mitić“.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Aleksandar Katai istakao je da će podrška navijača na tom meču biti od velikog značaja igračima Crvene zvezde.

- Znam da je aktuelna priča oko uspeha koji smo napravili u Evropi i da bi svi da čuju što više u vezi toga, ali iskreno mene više zanima koliko ćemo publike imati protiv Radnika. Nama ta podrška mnogo znači, izgaramo na terenu, borimo se svim srcem, postižemo uspehe, kao što je ovaj istorijski i najveća nagrada nam je kada ima što više publike na Marakani. Zato želim da vidim koliko će ih biti ovoga puta, jer svaki gledalac je nama značajan – poručio je Katai.

Poznato je da Crvena zvezda budi posebnu emociju i da su navijači ono što klub čini posebnim, a upravo to je i sam istakao momak iz Srbobrana.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Mi igramo i borimo se za Zvezdu zbog njenih navijača, da bi oni mogli da uživaju u tome na stadionu i očekujem da će zbog toga i doći. Ovo je poslednji meč jeseni na našem terenu, vidim da je klub omogućio besplatan ulaz. Mi smo dali maksimum i nastavićemo da se borimo za Zvezdu i ubuduće, ali sve je mnogo lakše kada je podrška na tribinama. Zato ponavljam još jednom, bitno je koliko će navijača biti u ponedeljak jer smo tako najjači i samo tako možemo do novih uspeha. Hajde da vidimo koliko će nas biti protiv Radnika, zvezdaši dođite – istakao je Katai.

Crvena zvezda zauzima drugo mesto u Superligi Srbije. Svaki bod joj je važan u odbrani titule koju su unazad četiri godine osvajali isto toliko puta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track