VELIKI GROBAR PRESUDIO ZVEZDI Junak Radnika HIT na društvenim mrežama, pljušte čestitke navijača Partizana: Dajte mu BLANKO ugovor
Foto: Stasrport

bolje nije mogao ni da zamisli

VELIKI GROBAR PRESUDIO ZVEZDI Junak Radnika HIT na društvenim mrežama, pljušte čestitke navijača Partizana: Dajte mu BLANKO ugovor

Fudbal -

Fudbaleri Radnika iz Surdulice drugi put ove sezone šokirali su aktuelnog šampiona Srbije Crvenu zvezdu i ponovo je udaljili od odbrane titule

Radnik je otkinuo čak pet bodova Zvezdi i baš toliko će biti razlika u korist Partizana ukoliko crno- beli savldaju Metalac u sredu u Gornjem Milanovcu.

Junak ekipe sa juga Srbije u meču na Marakani bio je Bogdan Stamenković, koji je glavom skrenuo centaršut Viktora Lukića u 83. minutu u mrežu nemoćnog Milana Borjana.

Zanimljivo, ovo je bio njegov prvi gol ove sezone, a samo jedan je postigao i prethodne.

Bogdan Stasmenković
foto: Printskrin / Instagram

Ono što je posebno interesantno interesantno jeste da se Bogdan putem svojih društvenih mreža često hvalio uspesima Partizana velikog rivala Crvene zvezde.

Stamenković je veliki Partizanovac i sigurno mu ovaj gol posebno znači.

Na nekoliko fotografija koje je objavio na Instagramu može se videti u dresu beogradskih crno-belih, a takođe je kačio slike sa utakmica kluba iz Humske.

1 / 5 Foto: Printskrin Instagram

Naravno da su navijači Partizana oduševljeni kiksom Zvezde, iskoristili priliku da mu čestitaju, pa hvalospevi na društvenim mrežama samo pljušte.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track