HTELI SVA TRI, PA OSTALI I BEZ BODA! Đorđević: Žao mi je što smo izgubili na ovakav način
Foto: Printskrin

SUPERLIGA SRBIJE

HTELI SVA TRI, PA OSTALI I BEZ BODA! Đorđević: Žao mi je što smo izgubili na ovakav način

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da je njegova ekipa danas nesrećno izgubila u vojvođanskom derbiju od ekipe Spartaka

"Čestitam Spartaku na pobedi i mom kolegi i prijatelju Vladimiru Gaćinoviću na fenomenalnom vođenju ekipe. Imali smo dosta kadrovskih problema, ali momci su od prvog minuta hteli da igraju, da napadaju, da pobede", rekao je Đorđević, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine izgubili su danas u poslednjem meču na "Karađorđu" u 2021. godini, od ekipe Spartaka sa 2:3, iako su prethodno nadoknadili dva gola zaostatka.

"Dobili smo gol iz prve polukontre, drugi gol se desi jednom u pet godina. Na poluvremenu smo se dogovorili da izađemo još hrabrije i snažnije, izjednačili smo. Nismo bili zadovoljni sa 2:2, hteli smo i treći gol i sva tri boda. Nesrećno smo primili taj treći gol", rekao je Djordjević.

"Žao mi je što smo ovu turbulentnu polusezonu na 'Karađorđu' završili porazom. Imamo još jednu utakmicu, nadam se da ćemo se podići. Verujem u svoju ekipu i da će ovi momci do kraja biti pravi", dodao je on.

U poslednjoj utakmici u ovoj polusezoni Vojvodina gostuje u Novom Pazaru, u subotu od 13.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track