EVO ZAŠTO HOLANĐANIN BLISTA U DRESU PARTIZANA: Pozitivan uticaj atraktivne devojke Lole Džozefin! VIDEO
Foto: FK Partizan

junak u gornjem milanovcu

EVO ZAŠTO HOLANĐANIN BLISTA U DRESU PARTIZANA: Pozitivan uticaj atraktivne devojke Lole Džozefin! VIDEO

Fudbal -

Kvinsi Menig sa dva pogotka najzaslužniji za ubedljivu i vrednu pobedu Partizana protiv Metalca u gostima, za pet bodova prednosti u odnosu na prvaka Srbije Crvenu zvezdu

Atraktivnoj Loli Džozefin se Beograd mnogo dopada, a svaki njen, pa i kratki boravak u prestonici Srbije, očigledno pozitivno utiče na Holanđanina Kvinsija Meniga (26), junaka veoma važne pobede crno-belih protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, gde je bio dvostruki strelac.

Partizan, Kvinsi Menig, Radnik
foto: @starsport

Vodeći tim Superlige Partizan nastavlja sa ubedljivim izdanjima na domaćoj sceni, pa je prvom pratiocu Crvenoj zvezdi odmakao pet bodova. Trener Partizana Aleksandar Stanojević često ističe da je titula prvaka Srbije ove sezone apsolutni prioritet, mada su crno-beli uspešni i na evropskoj sceni, jer su se plasirali u šesnaestinu finala Lige konferencija, a rival će im biti praška Sparta. Menigovi efektni golovi protiv Metalca nisu mogli da ostave ravnodušnim ni Stanojevića.

Na zvaničnoj promociji početkom tekuće sezone, Menigova atraktivna devojka Lola Džozefin je bila u centru pažnje, a ponovo je bila u Beogradu, što je svakako pozitivno uticalo na Meniga.

- Bila je kratko, ali joj se Beograd mnogo dopada - rekao je Kvinsi Menig, Partizanovo poslednje letnje pojačanje iz hoilandskog Tventea.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track