Fudbaler za kkoga se procenjuje da je najbogatiji na svetu otpušten je i to bez odigranog minuta za seniorski tim.

U pitanju je Faik Bolkija i sestrić je princa od Bruneja.

Procenjuje se da je "težak" više od 20 milijardi dolara, ali ponekad ni novac nije dovoljan da se ispuni ono što želi.

Poređenja radi Bolki je 30 puta je bogatiji od Lionela Mesija, 50 puta od Nejmara...

Njegova najveća želja bila je da postane fudbalska zvezda, a sada je doživeo jedno od najvećih poniženja. Portugalski Maritimo je raskinuo ugovor sa njim i to bez odigranog minuta za seniorski tim

Pokušali su čelnici kluba da mu daju šansu, poslali su ga u drugi tim, ali se ni tamo nije snašao. Najbliži debiju bio je prošle sezone kada se našao na klupi za utakmicu protiv Sportinga iz Lisabona.

screenshot-78.jpg
Printskrin 
foto: Printskrin

Fudbalom je počeo da se bavi u Engleskoj, bio je u omladinskim selekcijama Arsenala, Stouka, Čelsija, a pridružio se Lesteru 2016. godine. Ipak, ubrzo su i on i "lisice" shvatili da je Premijer liga preveliki zalogaj, pa je odlučio da ode u Maritimo.

"Ja sam igrač koji voli da kreira stvari na terenu. Pokrivam krilne pozicije i igram ofanzivnog veznog igrača. Volim da dajem golove", objasni je ovaj fudbaler jednom prilikom

Rođen je 9. maja 1998. godine u Los Anđelesu, a njegov stil života je često privlačio veliku pažnju. Više puta se hvalio na društvenim mrežama sa kućnim ljubimcima, poput tigrova, leoparda. Postoji i snimak na kom se igra sa tigrom u svojoj vili.

Postoji i zanimljiva priča da je jednom prilikom potrošio 35 miliona dolara za mesec dana.

Kurir sport