POKER IGRAČA ZVEZDE KOJI JE OSETIO STANKOVIĆEV BES! Sukobi sa Degenekom, Pavkovom, Kangom, Borjanom...
Foto: www.crvenazvezdafk.com, Starsport©, Profimedia

zna se ko je broj 1

POKER IGRAČA ZVEZDE KOJI JE OSETIO STANKOVIĆEV BES! Sukobi sa Degenekom, Pavkovom, Kangom, Borjanom...

Fudbal -

Šef struke crveno-belih ne voli da mu bilo ko podriva autoritet u svlačionici

Sukob sa Milanom Borjanom nije jedini koji je Dejan Stanković imao u Crvenoj zvezdi sa igračima. Svi ti incidenti rešavani su u "krugu porodice" kako u Ljutice Bogdana vole da kažu i nisu remetili atmosferu u redovima četvorostrukog uzastopnog šampiona države.

Milan Pavkov
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Prvi sukob u Crvenoj zvezdi Dejan Stanković imao je sa Milanom Pavkovom. Zamerio je trener napadaču na nedovoljnom zalaganju na treninzima, kao i nefudbalskom životu, stvarima koje štete njegovoj karijeri. Sve se desilo u proleće 2020. godine kada je Milan Pavkov pred gostovanje ekipi TSC rekao treneru da ne može da igra jer ga boli noga. Kasnije je sukob zahvaljujući medijskom timu Crvene zvezde prevaziđen, a dvojica aktera imali su i zanimljiv dijalog koji je snimila klupska televizija.

Gelor Kanga, Kanga, Dejan Stanković
foto: Starsport©

U decembru 2020. došlo je do sukoba između Dejana Stankovića i Gelora Kange. Naime, Gabonac je odbio da pruži ruku treneru, kada ga je ovaj zamenio tkom meča protiv Slovana u Liberecu u Ligi Evrope. Sukob se produbio u svlačionici, jer Kanga nije želeo da objasni Stankoviću svoj potez. Afrikanac je kasnije kažnjen od strane uprave, a ubrzo je izgladio nesporazum sa trenerom, da je postao nezamenjiv u startnih 11.

Miloš Degenek, Dejan Stanković, Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Ovog leta Dejan Stanković imao je i nesporazum sa Milošem Degenekom, koji je ostavljao zagonetne poruke na društvenim mrežama. Defanzivac iz Australije nije bio u prvom planu tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, a tek posle ispadanja od Šerifa vratio se u startnih 11. Ove jeseni, nakon što je napravio crveni karton protiv Mitjilanda i time kumovao jedinom porazu crveno-belih u grupnoj fazi Lige Evrope, ponovo je izgubio mesto startera i do kraja prvog dela sezone nije se vratio u tim. Gotovo je izvesno da će Miloš Degenek ove zime napustiti Crvenu zvezdu.

Loi Dioni
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ne trpi nedisciplinu unutar grupe Dejan Stanković, tako da je ozbiljno zamerio Filipu Falku na nedovoljnoj posvećenosti tokom treninga i igranja utakmica, dok je zbog neproduktivnosti i slabog zalaganja već iz prvog tima izbacio Loija Dionija i Aksela Bakajoka, koji ove zime odlaze iz Crvene zvezde.

Kurir sport

Bonus video:

00:33

ZVEZDA ŽESTOKO OŠTEĆENA PROTIV EMPOLIJA U LIGI ŠAMPIONA: Sudije poklonile Italijanima SMEŠAN PENAL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track