STANOJEVIĆ POSLE KOLUBARE: Izvinjavam se navijačima na lošoj utakmici
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

STANOJEVIĆ POSLE KOLUBARE: Izvinjavam se navijačima na lošoj utakmici

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu pred pauzu u prvenstvu "zvuči lepo", ali se i izvinio navijačima zbog loše igre protiv Kolubare.

"Plus pet na kraju - zvuči stvarno lepo. Svaka čast momcima", rekao je Stanojević za televiziju Arena sport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Kolubare sa 1:0, u utakmici 21. kola Super lige Srbije. Crno-beli su upisali 19. pobedu u šampionatu i prvi su na tabeli sa 59 bodova, odnosno imaju pet više od drugoplasirane Crvene zvezde.

"Izvinjavam se navijačima na izuzetno lošoj utakmici. Ovo nam je najlošija utakmica ove polusezone sigurno. Medjutim, uslovi za igru su bili nemogući, ne znam kako je mogla lopta uopšte da ide", rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

"Hvala im na podršci, na razumevanju. Odmaramo napokon posle 35 utakmica, srećni smo i idemo dalje", rekao je on i dodao da će crno-beli pripreme za nastavak sezone početi 12. januara.

Kolubara je na 11. poziciji na tabeli sa 23 osvojena boda, a trener tog kluba Dejan Đurđević rekao je da je prezadovoljan ovom polusezonom.

"Moramo biti objektivni i reći da je Partizan dominirao u posedu. Medjutim, kao što je kolega Stanojević rekao, teren nije dozvoljavao neku kvalitetniju igru. Nismo bili loši. S obzirom da smo igrali bez pet standardnih igrača, koji su nosili ovo prvenstvo, dobro smo, muški izašli", rekao je on.

"Sve u svemu, zaslužena pobeda Partizana, ja im čestitam, ali mislim da nismo ostavili loš utisak", dodao je Đurđević.

Aleksandar Stanojević, Dejan Đurđević
foto: Starsport©

Fudbaleri Partizana će u prvom kolu sledeće godine gostovati niškom Radničkom, dok će Kolubara dočekati Voždovac.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track