13:45

Sukob u Zvezdinoj svlačionici tinja već duže vreme: Isplivala pozadina svađe Stankovića i Borjana

scenario

BORJAN ODLAZI IZ CRVENE ZVEZDE?! Isplivale nove informacije nakon svađe sa Stankovićem NIJE TAJNA DA SE SUKOB VEĆ DUŽE KUVAO!

Fudbal -

Napetost u Crvenoj Zvezdi ne jenjava nakon sukoba golmana Milana Borjana i trenera Dejana Stankovića posle remija sa Radnikom iz Surdulice na Marakami.

Naime, Dejan Stanković je osuo žestoku paljbu po svojim izabranicima i tom prilikom nije birao reči.

U jednom momentu to je otišlo predaleko, pa je kapiten Milan Borjan ustao i zatražio od Stankovića da ne priča tako o timu:

- Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi - obratio se Stanković Borjanu, saznaje Kurir.

Urednik rubrike Sport u Kuriru Miloš Bjelinić otkrio je da će Borjan prema svemu sudeći vrlo brzo otići iz Crvene Zvezde.

- Obojica su jake ličnosti i imaju autoritet. Nije tajna da nisu sjajni odnosi u Crvenoj zvezdi. Informacije koje imamo govore da će Borjan definitivno otići iz Crvene zvezde - rekao je Bjelinić u Jutarnjem programu Kurir televizije.

kurir tcv
foto: Kurir televizija

Fudbalski menadžer i bivši golman Igor Kojić smatra da niko nema pravo za golmana Milana Borjana reći da je smeće.

- Niko ne može da kaže za Milana Borjana da je smeće. Ja ga poznajem. Borjan je jedan veliki sportista i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u ovom veku. Dejan Stanković i Milan Borjan su veliki ljudi, verujem da će se, ako je i došlo do teških reči, strasti smiriti - rekao je u Jutarnjem programu Kurir televizije Igor Kojić.

Igor Kojić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:30

Milan Borjan priznao u Sceniranju: Sneža je platila prvo letovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track