POSLE ZAHTEVA ZA RASKID UGOVORA GOLMAN ZVEZDE NAPUSTIO BEOGRAD: Evo gde je otišao Milan Borjan!
Foto: FK Crvena zvezda

bura na "marakani"

POSLE ZAHTEVA ZA RASKID UGOVORA GOLMAN ZVEZDE NAPUSTIO BEOGRAD: Evo gde je otišao Milan Borjan!

Fudbal -

Kao bomba je odjeknula vest da je dugogodišnji kapiten Crvene zvezde zvanično zatražio da tokom ove zime raskine saradnju sa srpskim šampionom zbog sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem

Kao bomba je odjeknula vest da je dugogodišnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i zvanično zatražio od nadređenih da tokom ove zime raskine saradnju sa srpskim šampionom, zbog žestokog sukoba sa trenerom dejanom Stankovićem. Borjan je dan posle završetka jesenjeg dela sezone imao sastanak sa upravom kluba i saopštio im da želi da završi misiju u crveno-belom dresu!

Milan Borjan
foto: Printsceen/Instagram

Nije sjajni čuvar mreže želeo previše da se zadržava u srpskoj prestonici, pa je spakovao kofere i uputio se u Crnu Goru! On je rešio da odsedne u jednom luksuznom hotelu u Baru i odmori se posle naporne sezone, a bez sumnje će mu trebati vreme i da malo "porluftira glavu" i da mu se slegnu utisci posle nekoliko turbulentih dana! Ujedno i da izvrši poslednje pripreme za organizaciju svog golmanskog kampa koji je na programu u ovom crnogorskom gradu.

Bilo kako bilo, u narednim danima znaćemo epilog i da li ostaje ili ide ljubimac Zvezdinih navijača...

Kurir sport

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track