KAPITEN ORLOVA POSLAO MOĆNU PORUKU FUDBALSKOM SVETU: Protivnički navijači me ne plaše, preživeo sam i bombe u Srbiji 1999. godine!
Foto: Profimedia

NESALOMIV

KAPITEN ORLOVA POSLAO MOĆNU PORUKU FUDBALSKOM SVETU: Protivnički navijači me ne plaše, preživeo sam i bombe u Srbiji 1999. godine!

Fudbal -

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić, izjavio je posle utakmice sa Fejnordom da se ne plaši reakcije protivničkih navijača, istakavaši da je još u detinjstvu imao priliku da se suoči sa bombardovanjem svoje zemlje, što je još više ojačalo njegov karakter.

Srpski reprezentativac je penalom stavio tačku na rezultat na utakmici protiv Fejnorda u holandskom Kupu (0:2) na utakmici odigranoj na "De Kajpu".

Meč se igrao pred praznim tribinama, a navijači domaćeg tima, i te kako neprijateljski nastrojeni, došli su uoči utakmice da bi okružili autobus Ajaksa i bacali dimne bombe. Prisebnom reakcijom vozača izbegnut je incident.

Dušan Tadić
foto: EPA

Celokupna ta situacija nimalo nije uplašila Tadića, a tamošnjim medijima objasnio je i zbog čega..

-To me je samo motivisalo. I stadion je trebalo da bude pun, svi da budu protiv nas, tada dobijam dodatnu snagu. Nije mi bilo ništa strašno. Ne, zaista ne. Možda mislite da sam malo lud, ali preživeo sam i mnogo gore stvari, kao što su bombe u Srbiji 1999. godine. Tako da se zaista ne plašim protivničkih navijača, rekao je Tadić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track