HAOS U RIMU, SERGEJ IZBAČEN IZ LACIJA?! Potpuni ŠOK, Milinković-Savić NA UDARU Sarija i Lotita: Trebalo je odavno da ga prodamo!
Foto: profimedia

Šta bi ovo?

HAOS U RIMU, SERGEJ IZBAČEN IZ LACIJA?! Potpuni ŠOK, Milinković-Savić NA UDARU Sarija i Lotita: Trebalo je odavno da ga prodamo!

Fudbal -

Pravo niotkuda iz Rima stižu šokantne informacije da bi Sergej Milinković-Savić mogao da bude izbačen iz tima zbog nemira koji se iznenada stvorio u Laciju.

O čitavom slučaju su pisali Tuto Merkato i Il Mesađero, a navodno, trener Mauricio Sari i predsednik Klaudio Lotito nemaju dobro mišljenje o reprezentativcu Srbije, čak je totalno suprotno.

Obojica smatraju da se Sergej ponaša arogantno i drsko, a navodi se i da je fudbaler kažnjen posle timske večere uoči Božića.

- Nisam ga prodao za 140.000.000 evra jer sam to obećao Simoneu Inzagiju. Nije me briga za novac, želim samo poštovanje i maksimalnu posvećenost - rekao je Lotito, a preneo Tuto Merkato koji je dodao i da u ovom trenutku srpski vezista ne vredi ni 80.000.000 (prema Transfemarktu njegova vrednost je u ovom trenutku 70.000.000 evra).

Ove sezone, Milinković-Savić je igrao na 23 utakmice u Seriji A i Ligi Evrope, postigao je pet golova uz pet asistencija, a iz Italije stižu informacije da bi već u januaru mogao da napusti klub.

Kurir sport

Bonus video:

03:15

Piksi zaplakao pred novinarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track