NIKO NEĆE MARADONINE STVARI: Kupcima zmija u džepu! Na sudskoj aukciji stvari legendarnog Argentinca, promet PORAŽAVAJUĆI!
Foto: Profimedia

Aukcija

NIKO NEĆE MARADONINE STVARI: Kupcima zmija u džepu! Na sudskoj aukciji stvari legendarnog Argentinca, promet PORAŽAVAJUĆI!

Fudbal -

Ponuđena roba slavnog fudbalera imala vrednost od čak 1,26 miliona evra, ali je prodaja išla veoma loše

Na međunarodnoj aukciji u Buenos Ajresu bilo je ponuđeno 90 predmeta slavnog fudbalera Dijega Maradone, ali kupci nisu hteli da zavlače ruku dublje u džep!

Maradonina kuća, dva automobila BMW, kačketi, patike, dresovi, kravate... a cene su se kretale od 44 do 800.000 evra. Prema podacima agencije Frans pres, zarađeno je samo 23.000 evra, a ostatak robe u vrednosti od čak 1,26 miliona evra ostala je bez kupca!

Dragan Stojković Piksi, Dijego Maradona, mural, Radnik, Surdulica
foto: FK Radnik

Između ostalog, Maradonina kuća od 700 kvadrata sa bazenom, kao i stan u primorskom gradu Mar del Plata nisu našli kupca. Automobili BMW koji su procenjeni na 200.000 i 150.000 takođe.

-Aukcije su takve, ne možete da znate rezultat do samog kraja. Očekivali smo mnogo, ali na aukcijama se nikad ne zna - rekao je aukcionar Adrijan Merkado. Aukcije, koje su organizovali sudovi, akcenat su stavile na robu koju su izabrali Maradonini naslednici, a zarađeni novac trebalo bi da se koristi za plaćanje dugova i raznih troškova koje je slavni fudbaler ostavio.

Nemac dobro prošao

Donji deo trenerke otišao za 200 evra

Čovek iz Dubaija kupio je za 1.420 evra fotografiju Maradone sa kubanskim liderom Fidelom Kastrom. Za 1.400 je otišla trenerka Napolija sa brojem 10 na leđima. Interesantno je da je jedan Nemac kupio donji deo trenerke za 200 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track