RASPUŠTENA BANDA, A NE FUDBALSKI KLUB: Umesto da budu primer oni PRAVE HAOS: Mesi pijančio, Nejmar se glupirao, tu je i Vanda!
Foto: EPA

neozbiljni su

RASPUŠTENA BANDA, A NE FUDBALSKI KLUB: Umesto da budu primer oni PRAVE HAOS: Mesi pijančio, Nejmar se glupirao, tu je i Vanda!

Fudbal -

Nije baš sve bajno u Parizu.

Ugledni Lekip doneo je nove, do sada nepoznate detalje koji govore da u Pari Sen Žermenu vlada potpuni haos, a da učestvuju oni od kojih bi to trebalo najmanje da se očekuje.

Najveći šok za Parižane bilo je stanje Lionela Mesija nakon što je osvojio Zlatnu loptu. Argentinac i saigrači su celu noć lumpovali, a on i njegov sunarodnik Leandro Paredes sutradan se nisu pojavili na treningu, navodno zbog gatroenteritisa.

Lionel Mesi, Pari Sen Žermen
foto: Profimedia

Od Nejmara je čak i očekivano da pravi gluposti jer je to činio i u prošlosti. Najnoviji ispad Brazilca jeste nedolazak na jedan marketinški događaj koji je organizovao sponzor kluba. Sportski direktor Leonardo je odlučio da ga ne kazni samo da ne bi privutako veliku medijsku pažnju iz razloga koji se ne odnosi na fudbal.

Problem su i golmani... Kejlor Navas se pobunio kada je Đanluiđi Donaruma potpisao za PSŽ jer smatra da je zaslužio bolji tretman, odnosno želi da u klubu nema konkurenciju jer veruje da je u prethodnom periodu zadužio Parižane.

Kilijan Mbape
foto: Profimedia

A, neizbežno je pomenuti sapunicu Kilijana Mbapea i njegovog potencijalnog transfera u Real Madrid. Brzonogi Francuz je pre nekoliko meseci obavestio klub da želi da potpiše za španski klub i odboio je da produži ugovor koji ističe na kraju sezone.

Tu je naravno i slučaj Ikardijevih, Maura i Vande, žene koja je napravila potpuni pakao Argentincu nakon što je naslutila da je napadač vara sa njenom prijateljicom.

Vanda Ikardi, Mauro Ikardi
foto: Printscreen

Sve u svemu, ovakva ekipa i svi ispadi podsećaju na običnu bandu, a ne na tim pun svetski poznatih fudbalera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track