PARTIZANOVE METE U PRELAZNOM ROKU: Povratak LJUBE FEJSE i zaboravljenog sina iz Humske LUKE STOJANOVIĆA!
Foto: Shutterstock, Profimedia

ozbiljni igrači

PARTIZANOVE METE U PRELAZNOM ROKU: Povratak LJUBE FEJSE i zaboravljenog sina iz Humske LUKE STOJANOVIĆA!

Fudbal -

Da li je na dvojicu povratnika iz inostranstva mislio Aleksandar Stanojević, kada je najavljivao nove dolaske

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je zanimljiv prelazni rok u Humskoj. Lider Superlige želi da u prolećni deo sezone uđe osetno ojačan, sa jasnim ciljem, da obrani prvo mesto, osvoji titulu i tako se domogne kvalifikacija za Ligu šampiona koje nije igrao od 2017. godine.

Ljubomir Fejsa
foto: Privatna Arhiva

Prema saznanjima Kurira u Partizanu neće biti turbulentnih dolazaka i odlazaka tokom zimskog prelaznog roka. Prvi na listi želja je Ljubomir Fejsa (33), nekadašnji fudbaler crno-belih koji je sarađivao sa Aleksandrom Stanojevićem u sezoni 2010/2011. kada je Partizan izborio prolaz u grupnu fazu Lige šampiona i igrao protiv Šahtjora, Arsenala i Brage, izgubivši svih šest utakmica. Ljubomir Fejsa je slobodan od oktobra, kada je zvanično raskinuo ugovor sa saudijskim klubom Al Ahlijem.

Ljubomir Fejsa
foto: Starsport

Drugi potencijalni fudbaler koji bi ove zime mogao u Humsku jeste Luka Stojanović (29), nekadašnji polaznik omladinske škole Partizana. Ovaj ofanzivni vezni fudbaler je slobodan, jer je nedavno raskinuo saradnju sa Čikagom, a Partizan je napustio sa 18 godina, kada je prešao u Sporting iz Lisabona.

Luka Stojanović
foto: Profimedia

Obojica se uklapaju u izjavu Aleksandra Stanojevića izrečenu u ponedeljak, na brifingu sa novinarima:

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

- Potreban nam je defanzivni zadnji vezni. Gledali smo četvoricu, petoricu, pratili i pregovarali. Vi uvek možete da dovedte dobre igrače. Naravno da gledate i iz domaćeg šampionata, ali i iz inostranstva. Ja sam neko ko ne voli da gomila strance, da ih imamo pet ili šest, ako ne mogu da nam donesu razliku.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track