BURA U VALENSIJI, ŠPANAC UDARIO SRBINA ZBOG PROVOKACIJA: Račić odgovorio protivničkim navijačima, pa IZNERVIRAO svog trenera VIDEO
Foto: Screenshot

nezrelo?

BURA U VALENSIJI, ŠPANAC UDARIO SRBINA ZBOG PROVOKACIJA: Račić odgovorio protivničkim navijačima, pa IZNERVIRAO svog trenera VIDEO

Fudbal -

Srpski fudbaler, Uroš Račić, našao se u centru pažnje zbog načina na koji je završio utakmicu protiv Levantea.

Fudbaler Valensije je u lokalnom derbiju zamenjen u 89. minutu, a dok je išao prema klupi za rezervne igrače odgovorio je na provokacije navijača domaće ekipe.

Gest srpskog reprezentativca svideo se mnogim navijačima, međutim nije se dopao treneru Valencije, Hoseu Bordaljasu Himenezu koji je najpre dva puta udario Račića, pa zatim nastavio da ide za njim kako bi mu očitao lekciju.

Bordaljas je nakon utakmice objasnio zašto ga je iznerviralo to što je Račić uradio.

- Ne odobravam Urošev postupak. Moramo da poštujemo naše rivale, a ne da pravimo razne gestove. Nije bilo ni vreme, ni mesto. Momku ponekad nedostaje zrelosti. Nisam saglasan sa onim što je uradio, tako nešto više ne sme da se ponovi u mom timu. Valensija je plemenit klub i ovako nešto se ne radi, bez obzira na to ko je Uroš Račić - rekao je Bordaljas.

Uroš Račić je u Valensiju stigao 2018. godine, a ove sezone je igrao na 11 utakmica La Lige, kao i na dva meča u Kupu Kralja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track