DUBAI IDEALAN ZA "BEG IZ SRBIJE": Dragović i golman Popović sa lepšim polovinama uživaju u arapskom raju! FOTO
Foto: Fk. Crvena zvezda

zvezdaši na odmoru

DUBAI IDEALAN ZA "BEG IZ SRBIJE": Dragović i golman Popović sa lepšim polovinama uživaju u arapskom raju! FOTO

Fudbal -

Fudbaleri srpskog šampiona imaju voljno do 10. januara kada je zakazano okupljanje, a potom slede zimske pripreme na Kipru i Turskoj

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović nedavno je putem Instagrama otkrio da je Dubai njegova destinacija koju je izabrao za "beg iz Srbije" na zaslužen odmor! Dragović je ove jeseni bio jedan od najstandardnijih i najboljih igrača srpskog šampiona koji se bori na tri fronta, a nema sumnje da je i njemu i njegovim saigračima pauza bila preko potrebna kako bi "napunili baterije" za sve ono što sledi na proleće.

Naturalizovani Austrijanac je u Dubai otišao sa devojkom Kristinom, s kojom je u vezi nekoliko meseci. O njoj se malo šta trenutno zna, osim da je učiteljica iz Beča i da je sa Dragovićem prvi put "uhvaćena" u septembru.

Zoran Popović
foto: Instagram

Društvo mu pravi i saigrač iz Zvezde - golman Zoran Popović sa verenicom Ivanom. Zoran je Ivanu, inače sestru fudbalera Lacija Adama Marušića, zaprosio početkom oktobra, i to nakon utakmice karijere protiv Metalca.

Zajedničke fotografije pomenutih parova na svom Instagram storiju podelio je upravo Dragović koji je nedavno otkrio i moćnu tetovažu koja tek treba da se završi. Što se tiče same Zvezde, fudbaleri srpskog šampiona imaju voljno do 10. januara kada je zakazano okupljanje. Najpre će nekoliko dana provesti u Beogradu, zatim sledi put na Kipar, a zatim i u Tursku na pripreme.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track