SRAM VAS BILO! IZBACITE IH VIŠE IZ LIGE: Drugi put Proleter gubi od Radničkog službenim rezultatom 3:0! DA LI JE OVO NORMALNO?
Foto: Starsport

simptomatično

SRAM VAS BILO! IZBACITE IH VIŠE IZ LIGE: Drugi put Proleter gubi od Radničkog službenim rezultatom 3:0! DA LI JE OVO NORMALNO?

Fudbal -

Novosadski superligaš i prošle sezone grešio u meču protiv Nišlija

Utakmica Proleter – Radnički registrovana je službenim rezultatom u korist gostiju, zbog neispravnih lekarskih pregleda sedmorice igrača. I to nije prvi. Novosadski tim je prošle godine takođe izgubio od Nišlija, službenim rezultatom 0:3.

Aleksandar Pivić, direktor Super lige, registrovao je utakmicu 21. kola Proleter – Radnički (Niš), koja je odigrana 26. decembra, službenim rezultatom 3:0 u korist gostiju.

Proleter Novi Sad
foto: Starsport

List "Sportski žurnal" podseća. Novosađani su pre nedelju dana pobedili 2:0, ali su sedmorica igrača bila u timu sa neispravnim lekarskim pregledima. Radnički se zbog toga žalio, ona je juče usvojena i bodovi su pripali ekipi sa Čaira.

Nije ovo prvi takav događaj u duelima ova dva tima. Prošle godine u susretu Radničkog i Proletera u Nišu, Novosađani su nekim čudom uspeli da naprave šest izmena!

Proleter Novi Sad
foto: Starsport

I ta utakmica registrovana je službenim rezultatom 3:0 za Radnički, a disciplinska komisija tada ja razrezala Proleteru i globu od 100.000 dinara. Ta utakmica ostala je upamćena i po tuči u poluvremenu, kad je isključen Novak Buljić, službeni predstavnik novosadskog kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track